Karate NM: Nøytral deltakelse og krav om ID

Publisert 18.10.2022

Prosessen med valg av medlemskap for klubber som er medlem av konkurrerende forbund kan i føre til problemer for enkeltutøverne når de skal delta i konkurranser i regi av Norges Kampsportforbund som det forestående Norgesmesterskapet i karate.

Kampsportforbundets karateseksjon ønsker ikke at utøverne skal bli skadelidende i denne prosessen og har dermed vedtatt følgende i forbindelse med det forestående NM i sportskarate:

Grunnet situasjonen vi står i kan enkeltutøver/e som ikke blir meldt på av egen klubb eller utøver/e som er medlem i klubb/er som ikke er medlem av Norges Kampsportforbund få muligheten til å delta i Norgesmesterskapet i karate som nøytral utøver, dvs. for Norges Kampsportforbund.

Utøvere som har behov for denne ordningen bes kontakte arrangøren og stevnets Sportdata-leder for å melde seg på uten klubb innen 19. oktober kl. 23:59.

Krav om norsk ID / bekreftelse på opphold

Grenkomitéen i sportskarate minner også om at alle utøvere må fremvise norsk pass eller ID-kort ved registrering/innveiing. Dersom utøver ikke har norsk pass, må man kunne fremvise dokumentasjon på at man har bodd i Norge de siste 12 måneder, iht. NM-reglementet.

Pass/ID vil kontrolleres av arrangøren under Norgesmesterskapet.

Henvendelser

Stevneleder: Kate Gry Røed, mobil: 907 77 130; e-mail: kategry@oae.no
Sportdata-leder: Christine Sbielut, mobil:  +49 1786709905; e-mail: c.sbielut@outlook.de
Arrangør: Romerike Shotokan Karateklubb v/ Frank Jensen, mobil: 479 63 375; e-mail: post@romerikekarate.no
NKF administrasjonen: Ingvild S. Lyng, mobil: 915 73 221; e-mail: ingvildsofie.lyng@kampsport.no

Live-sending

Vi minner til slutt om at hovedmatten (finalematten) streames live på Direktesport.no gjennom hele stevnedagen, du finner lenke til sendingen her.