Fullkontakt: Velkommen til vinterleir og kick-off

Publisert 09.12.2019
Redigert 11.12.2019

Etne Kyokushin Karate Klubb klubb vil også i 2020 ønske alle karate-utøvere med interesse for fullkontakt velkommen til treningsleir i Etne. Leiren arrangeres 30. januar til 2. februar 2020.

Leiren er åpen for alle utøvere, uansett stilart. På leiren får alle mulighet til å trene fullkontakt med noen av de aller beste instruktørene i Europa. Det er ingen aldersgrense, og tidligere år har barn helt nede i 7-8 års alderen deltatt, da gjerne flere i følge, og sammen med en forelder eller en voksen fra klubben sin.

  • Shihan Javier Lezcano, 6. Dan (Spania)
  • Shihan Geir Havreberg, 5 Dan
  • Shihan Tom Sølve Erga, 5 Dan
  • Sensei Pablo Estensoro, 4 Dan (Spania)
  • Sensei Darren Stringer, 4 Dan (UK)
  • Sensei Roy Svendsen, 4 Dan (National Kata Coach)
  • Sensei Geir Rune Tøge, 4 Dan (President, NKKO)

Håper på gjentakelse av fjoråret

Fjorårets leir var en kjempesuksess, med over 70 dan-graderte studenter og over 200 deltakere totalt.

– Denne leiren blir en unik mulighet også for yngre/lavere graderte utøvere til å få anledning til ikke bare å trene med de beste instruktørene, men også øve og sparre med de mest erfarne og kompetente treningspartnerne i hele Norge, sier Torbjørn Amundsen i grenkomiteen for fullkontakt. Amundsen understreker også at utøvere fra andre stilarter ønskes velkommen.

– Som alle som trener fullkontakt vet; man skal trene så hardt i dag at man kan trene hardere i morgen. Derfor oppfordrer vi også spesielt utøvere fra andre stilarter om å ta turen. Våre treningssamlinger er veldig inkluderende. Vi har fokus på trygghet, skadeforebygging og respekt, og vi kan love at alle deltakere vil bli tatt godt vare på, avslutter Amundsen.

Påmeldingsfrist er 10. januar.

Interessert? Du finner mer informasjon på Etne Kyokushin Karateklubbs nettside.