Bli med på arrangørwebinar!

Publisert 15.06.2021

Norges Kampsportforbund søker arrangørklubber som ønsker å påta seg ansvaret for å skape konkurranseaktivitet neste år. For å avklare eventuelle spørsmål rundt det å arrangere stevner inviterer Norges Kampsportforbund til arrangørwebinar torsdag 17. juni kl. 20:00.

– Stevneutlysning og søknadsprosessen rundt dette er koordinert og samkjørt på tvers av alle idrettene, og samme prosedyre rundt behandling av søknader og tildeling av stevner skal følges av alle, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Siden det ikke har vært arrangert stevner i regi av Norges Kampsportforbund siden mars 2020, ønsker vi derfor nå å invitere alle klubber til arrangørwebinar 17. juni kl. 20:00. Webinaret varer til kl. 21:00, og påmelding må gjøres via forbundets kurskalender innen 16. juni.

Tips og triks

Norges Kampsportforbund har gjennom målrettet arbeid utviklet en god, og utprøvd, modell for våre arrangørklubber.

Arrangementsmodellen gir både erfarne og nye arrangørklubber mulighet til å få en god oversikt over hvilke enkle grep som kan gjøres for å arrangere et vellykket kampsportstevne innen alle våre grener. Vi hjelper klubbene med å styrke frivilligheten og kompetansen i medlemsklubbene, slik at de selv kan stå på egne ben og være godt rustet til å ha fullt ansvar for arrangementet. Klubber som ønsker å arrangere stevner vil gjennom dette webinaret derfor få en gjennomgang fra arrangementsavdelingen i kampsportforbundet.

– Vi vil her gå gjennom arrangørmanualen og gi tips om hva vi erfaringsmessig ser at har fungert under tidligere arrangement, og besvare eventuelle spørsmål klubbene måtte ha rundt det å arrangere stevner, sier Henriksen.

Behandles fortløpende

Grunnet coronapandemien vil det ikke være søknadsfrist for stevner i 2021. Stevnesøknader behandles fortløpende og avholdes dersom situasjonen tillater dette. Søknad sendes inn via skjema på denne siden.

Om din klubb ønsker mer informasjon om hvordan man arrangerer stevner kan dere lese mer i vår arrangørmanual. Dere kan også ta kontakt med arrangementssjef Vegard Henriksen på epost vegard@kampsport.no

Vi minner om at alle stevnearrangører skal være sertifisert Rent Idrettslag av Antidoping Norge.