Velkommen til Oslo Wushu Open 2019

Publisert 26.08.2019

Oslo Wushu Klubb ser frem til å ønske alle velkommen til Oslo Open Wushu 28. september. Husk påmeldingsfristen 15. september. På stevnet skal det konkurreres i wushu, kung fu, tai chi og sanda/sanshou (qingda).

Oslo Wushu Open arrangeres for syvende gang, og stevnet har i løpet av disse årene tiltrukket seg utøvere på toppnivå fra hele verden. Oslo Wushu Open arrangeres igjen ved Bygdøhus Arena.

–  I år får vi besøk av flere utøvere fra ChinaSpirit UK, som er Oslo Wushu Teams vennskapsklubb ved Liverpool i England. UK ble også beste ikke-russiske nasjon under EM tidligere i år, og stiller med en rekke svært dyktige unge utøvere som tok medaljer der, sier Kim Gibson, landslagstrener og leder av Oslo Wushu Klubb.

Tidligere VM- og EM-vinnere

I 2017 deltok totalt 29 lag fra 16 land i Oslo Wushu Open, og arrangementet har tidligere tiltrukket seg utøvere som har tatt medaljer i EM og VM.

– Vi er spente på hvem som tar turen til Bygdøhus Arena i år, og har all grunn til å tro at det også denne gang vil bli et godt besøkt stevne. Her skal norske utøvere få konkurrere mot utøvere på toppnivå, forteller Kim Gibson.

Alt av informasjon finner du her, samt på arrangementets Facebook-side.

Påmelding gjøres via arrangøren.

Se videoklipp fra tidligere Oslo Open-stevner her.