Velkommen til Oslo Wushu Open 2019

Publisert 26.09.2019

Oslo Wushu Klubb ser frem til å ønske alle velkommen til Oslo Open Wushu nå på lørdag. På stevnet skal det konkurreres i wushu, kung fu, tai chi og sanda/sanshou (qingda). Flere av utøverne som konkurrerer nå i helgen bruker stevnet som oppkjøring til VM i oktober.

Oslo Wushu Open arrangeres for syvende gang, og stevnet har i løpet av disse årene tiltrukket seg utøvere på toppnivå fra hele verden. Oslo Wushu Open arrangeres igjen ved Bygdøhus Arena.

–  I år får vi besøk av flere utøvere fra ChinaSpirit UK, som er Oslo Wushu Teams vennskapsklubb ved Liverpool i England. UK ble også beste ikke-russiske nasjon under EM tidligere i år, og stiller med en rekke svært dyktige unge utøvere som tok medaljer der, sier Kim Gibson, landslagstrener og leder av Oslo Wushu Klubb.

Spisser formen før VM

I 2017 deltok totalt 29 lag fra 16 land i Oslo Wushu Open, og arrangementet har tidligere tiltrukket seg utøvere som har tatt medaljer i EM og VM. Årets wushu-VM arrangeres i Shanghai i oktober, og flere utøvere bruker årets Oslo Open som en del av oppkjøringen til VM.

I år deltar Norge med én utøver i VM, nemlig Jonas Loe (17), som også deltar i Oslo Open. Av VM-deltakere konkurrerer også én britisk og to spanske utøvere ved Bygdøhus Arena på lørdag, forteller Kim Gibson.

Vi ønsker utøvere og arrangør lykke til i helgen!

Alt av informasjon finner du her, samt på arrangementets Facebook-side.

Se videoklipp fra tidligere Oslo Open-stevner her.