Kendo-samling i helgen

Publisert 24.04.2018
Redigert 09.07.2018

I helgen ble det arrangert kendo-samling i Oslo

Kendo-landslaget hadde den første samlingen etter seleksjonsprosessen i mars. Hensikten med samlingen var å få samlet hele troppen og kickstarte forberedelsene til VM, som arrangeres 14.-16. september i Seoul, Sør-Korea.

Fredagen startet med åpen kamptrening, det vil si at utøverne går frikamper mot hverandre. Lørdag og søndag var det fokus på cardio og kamper med høy intensitet for å klare å holde konsentrasjonen selv om man blir sliten.

Bilde av landslaget på samling i helgen.

 

Landslagstrener Gerry Kincaid er godt fornøyd med innsatsen til landslagsmedlemmene. -Det er tydelig at nivået har økt siden sist og at det øker for hver gang utøverne samles. Utøverne er ivrige til å ta i bruk det de lærer i kamp der stressmomentet er høyt, sier landslagstreneren.

 

-Under EM i Ungarn i fjor ble Norges landslag lagt merke til. Vi fremstod som et foroverlent og godt organisert lag. Vi kommer til å gjenta samme suksessen i år under VM og vi bygger opp laget videre for EM 2019 i Serbia og EM 2020 i Norge. Da skal Norge stille med et landslag som alle gruer seg til å havne i pool med, sier Pedram Bagheri, landslagssjef i kendo.