WKF: Husk påmelding til høstens kick off

Publisert 06.08.2020
Redigert 07.08.2020

Norges Kampsportforbund ved karate-seksjonens WKF-grenutvalg, har igjen gleden av å invitere karate-talenter fra hele Norge til kick off, og en god start på høstsesongen! Kick off høsten 2020 arrangeres ved landslagsanlegget for karate og taekwondo på Skullerud 29. og 30. august.

Vi er svært glade for å igjen kunne ønske velkommen til til kick off; og håper denne høst-utgaven blir like vellykket som tidligere versjoner. Påmelding gjøres via Sportdata, og påmeldingsfristen er 20. august.

Mer informasjon om helgen finner du også i vedlagte flyer.

Følger gjeldende smittevernregler

Kick off er åpent for utøvere i alle aldre. For utøvere over 19 år vil det gjøres tilpasninger i treningen slik at gjeldende smittevernsregler vil følges, og det vil trenes med 1 meter avstand mellom utøverne.

Felles løft

Samme helg inviterer også landslagstrener Wayne Otto til sparringssamling. Denne sparringssamlingen er gratis og åpen for alle, men utøvere som melder seg på bør ha 1-2 års kamperfaring, og være minimum 12 år gammel. Øvre aldersgrense er 19 år. Deltakere til kick off oppfordres sterkt til å delta også på sparringssamlingen. Påmelding til sparringssamlingen gjøres separat her. Påmeldingsfristen for sparringssamlingen er også 20. august.

– Sportsavdelingen og WKF-komiteen vil koordinere oss, slik at utøverne kan delta på begge deler, og denne helgen vil være et felles løft hvor vi som grenkomite samarbeider med toppidrett til det beste for alle som konkurrerer i Norge, forteller grenkomiteleder Espen Nordal.

Praktisk info

STED:

Sted for samlingen er kampsportforbundets treningslokaler ved Skullerud idrettspark. Adresse: Skullerud Idrettspark, Olaf Helsets vei 5, 0694 Oslo. Inngang ved siden av Oslo Klatresenter.

PRIS:

Pris er kr 350,- pr utøver for hele helgen, og faktura sendes til utøvers klubb i etterkant. Avgiften skal dekke leie av hall, transport av matter og utstyr. Helgen er gratis for trenere og dommere.

OVERNATTING:

Dersom du har behov for overnatting har kampsportforbundet avtale med Nordic Choice Hotels. Bestill via telefon 22 33 42 00 eller via eller via nordicchoicehotels.no. Oppgi rabattkode 65485.

PROGRAM:

Helgen vil i likhet med tidligere kick off-arrangementer bestå av mye nyttig trening for utøvere innen både kata og kumite. Trenere vil være bl.a. Morten Alstadsæther, Bettina Alstadsæther, Ismail Bellemkhannate, Cato Bruarøy, Arild Lund, Geir Hjerpaasen, Gard Sælid, Juan Lopez, Lars Forberg og Arne Wallann. Det er også planlagt en egen samling for jenter på søndag.

I tillegg til trening planlegges det også seminar i regi av Antidoping Norge, dommerseminar med fokus på bedømming i e-stevner, og seminar for utøvere med fokus på deltakelse i e-stevner. Idrettspsykolog Frank Abrahamsen fra NIH og Olympiatoppen vil også holde seminar.

Endelig program for helgen vi ferdigstilles i løpet av juli, og offentliggjøres så snart som mulig.

LÆRE AV HVERANDRE:

Hensikten med kick off er å lage en nasjonal arena hvor konkurranseutøvere i Norge skal møtes, måle ferdigheter og ikke minst lære av hverandre, under kyndig veiledning av utvalgte regionstrenere m.fl.

KUMITE:

Det er ønskelig å invitere kumite-utøvere til å trene sammen. Kumite-utøverne skal få trene kumite, matche andre utøvere, få feedback fra dommere og mulighet til å stille spørsmål. Kumite-treningen vil bli ledet av norske trenere med lang erfaring og topp resultater både nasjonalt og internasjonalt.

KATA:

På denne samlingen vil det også bli mye relevant katatrening. Treningen vil bli lagt opp til økter med basisøvelser, hurtighet, konkurransekata, katarunder med dommere og feedback, og mulighet til å stille spørsmål.

 

 

 

Emne: ,