Tre kampsporter under samme tak

Publisert 19.09.2016
Redigert 06.11.2016

Det vil konkurreres i tre kampsporter under samme tak når Combat Challenge arrangeres i Sarpsborg i november. Jujutsu, karate og kickboksing skal ha konkurranser på ulikt nivå.

Det blir mye action i Sarpsborghallen 5.-6.november, når både NM i jujutsu, Østlandscup i karate og Norgescup i kickboksing skal arrangeres. Arrangøren forventer at arrangementet blir større enn noen gang

– Over 600 utøvere er forventet å delta i arrangementet, siden det er store stevner som slås sammen. Forhåpentligvis blir det også et stort publikum denne helgen, sier Gard Andre Sælid, fra Sentrum Kampsport Klubb.

Sælid kan fortelle at det er ekstra stas å arrangere et stort kampsportarrangement i Sarpsborg akkurat i år, siden byen har 1000-årsjubileum.

I tillegg til at novemberhelgen brukes til gjennomføringen av kampsportstevnene, vil det bli arrangert lavterskelkonkurranser og trening for barn og ungdom. Der står blant annet duo kata i jujutsu på programmet.

Arrangeres for andre gang

Combat Challenge arrangeres i år for andre gang. Første gang ble det arrangert i 2014, også da i Sarpsborghallen. Den gangen ble det også avholdt stevner for karate, jujutsu og kickboksing, men av noe mindre kaliber enn årets versjon. Heller ikke da ble barna glemt, og de fikk tilbud om barnefestival med mange kampsportaktiviteter. Ifølge Sælid i arrangørklubben er det et mål å gjøre dette til en tradisjon

– Målet er å arrangere Combat Challenge hvert annet år. Dette er en flott mulighet til å samle mange kampsportutøvere på tvers av stilarter. Siden Sentrum Kampsportklubb er et fleridrettslag innen kampsport ønsket vi å prøve oss på en felles konkurranse.

Videre forteller han at tilbakemeldingene har vært mange og støttende for gjentakelse av arrangementet.

 

Mer om Combat Challenge kan du lese på arrangementets nettsider.

Mer info om NM i jujutsu og Østlandscup i karate kan du finne i vår terminliste.

cc2016_poster_web_uten_fighter1111