Rekorddeltakelse for årets Haugesund Open

Publisert 05.05.2017

God stemning på årets Haugesund Open

21. og 22 april ble Haugesund Open arrangert, med hele 79 startende. Arrangøren melder om god stemning og et velsmurt arrangement.

I år deltok hele 10 klubber på Haugesund Open –Haugesund Jujutsu Klubb stod igjen som arrangør for det årlig stevnet i «Silda-byen».

Unni Stangnes i stevnekomiteen påpeker at den gode deltakelsen blant annet er et resultat av at klubben gjør en bra jobb med å markedsføre stevnet.

– I år kom det deltakere ikke bare fra Norge, men også fra Sverige og Sveits. En dommer var også hyret inn fra Sverige og fikk ansvaret for fighting-kampene.

Spennende program

I løpet av de to dagene sto mye på programmet. Dommeransvarlig Kjartan Gifford hadde ansvar for Ne-Waza kampene og lisensiering/ praktisk testing av nye Ne-Waza-dommere.

Arrangøren sier seg svært fornøyd med årets stevne, og ser allerede frem til neste års arrangement. – Både junior og senior kamper ble gjennomført med god deltakelse, og det var rekordstor deltakelse i år, med hele 79 startende. Dette skal vi selvfølgelig slå til neste år, sier en fornøyd Stangnes.

Fullstendig resultatliste med bilder finner du her

Du finners også bildegalleri fra stevnet på Norges Kampsportforbunds jujutsu-side.