Norgesmesterskap jujutsu 2018

Publisert 08.11.2018
Redigert 20.11.2018

Norgesmestre i duo, fighting og ne wasa ble kåret da NM i jujutsu 2018 ble avholdt i Sarpsborg 3.november.

Norgesmesterskapet ble arrangert av Sentrum Kampsport klubb og var en del av det større arrangementet Combat Challenge. Det ble også arrangert konkurranser i karate og kickboxing under samme tak. I NM var det hele 83 starter med utøvere fra 8 klubber.

Resultater fra NM finnes i SportData.

Totalt sett ble Sentrum Kampsport beste klubb med hele 7 gull, 2 sølv og 3 bronse, etterfulgt av Kristiansand Jujutsuklubb og Bergen Vest kampsportklubb.

– Mange utmerket seg

Hele seksjonsstyret hadde tatt turen til Sarpsborg for å overvære NM i jujutsu. De melder om mange spennende kamper, og mange flotte utøvere som deltok. Styreleder Rolf Magne Larsen oppsummerer:

Duo kata utøverne gjorde en fin figur og en kan se at de har brakt timer i dojo for å finpusse på teknikkene. Det er gledelig at det rekrutteres nye utøvere innenfor grenen.

I fight var det mye flott og se, og det er en publikumsvennlig kampform, da det skjer mye på matta. De som hadde tatt turen fikk og se en «flighing armbar”. Denne skapte stor applaus i hallen. Ellers var det mange utøvere som utmerket seg.

Newaza hadde og mange gode kamper, og flotte utøvere. Det er spennende å se hvordan de setter opp taktikken i kampen for å få en åpning slik at de får satt inn støtet som gir poeng.

Hele styret koste seg i hallen hele dagen og takk til Sentrum Kampsport klubb for ett flott arrangement.

Vi gratulerer alle nybakte Norgesmestre!