Nomedal Olsen imponerte stort i German Open i Gelsenkirchen

Publisert 23.10.2015

Lene og Daniel Nomedal Olsen leverte godt under German Open 3. oktober.

Søsknene fra Kristiansand konkurrerte i JuJutsu Fighting for aspiranter (U18).

Lene Nomedal Olsen, KJJK

Lene Nomedal Olsen, KJJK. Foto: Privat

Det er fire jenter som har utmerket seg fra KJJK tidligere og man kan nevne de store jente-heltene Magga, Kristine, Anna og Anne-Sofie. Nå er også selveste Lene på plass!

Lene (16) fikk bronse med turneringens største gruppe på 14 jenter.

Hun var helt i tåkeheimen og tapte sin første kamp med ett fattig poeng.

Hun tapte dessverre første kampen knepent, men kom sterkt tilbake videre i konkurransen. Hun var helt i tåkeheimen og tapte sin første kamp med ett fattig poeng som hun burde ha vunnet. Sånn kan det gå når guarden er senket og ørene lukket, sier coach Kjartan Gifford.

Lene lå under med seks poeng i den tredje kampen og det nærmet seg slutten på en runde på tre minutter. Med 30 sekunder igjen fikk hun til et perfekt kast og etter noen få sekunder på bakken måtte motstanderen gi seg på grunn av en tett armlås og Lene vant kampen. En utrolig god prestasjon og opphenting som selv de gamle jente-heltene fra KJJK ville vært misunnelig på. For ei jente og for noen kamper.

Broren Daniel (15) begynte som Lene og tapte med ett poeng.

Daniel Nomedal Olsen, KJJK

Daniel Nomedal Olsen, KJJK. Foto: Privat

Etter motgang og tap i første kamp viste Daniel en imponerende holdning, løftet guarden og ga alt, men måtte til slutt se seg slått i finalen av en utrolig dyktig fighter fra Tyskland, Kørner. Det kan være surt å dra hjem med et sølv, men Coach Gifford skryter fortsatt av Daniel og sier de er utrolig fornøyd med andreplassen.

Vi er fortsatt utrolig godt fornøyd med andreplassen.

Nå håper treneren at søskenparet fra Hånes i Kristiansand kan bli de neste som skal delta på et U18 VM med det norske flagget på brystet.

Tiden får vise og vi skal gjøre alt vi kan for at forbundet skal ønske å satse på disse to. De trener også judo og karate for å bli de dyktige utøverne som trengs for å nå et langsiktige mål.

De må gi alt, tenke positivt og ALDRI gi seg.

Hvem vet, kanskje vi ser de i VM i mai i St.Petersburg?

Lene og Daniel med coach Gifford

Lene og Daniel med coach Gifford. Foto: Privat