Meld deg på februarsamlingen 2018

Publisert 28.09.2017
Redigert 07.12.2017

Gratis instruktørsamling for jujutsu-seksjonen

For femte år på rad holder jujutsu-seksjonen samling i februar med gratis reise, mat, overnatting og ikke minst innhold! Samlingen holdes fredag 2. til lørdag 3. februar på Comfort Hotel RunWay ved Gardermoen. Som tidligere dekker seksjonen deltakelse for inntil to instruktører per klubb forutsatt påmelding innen nyttår. Påmelding etter 31.12.2017 er gratis for én instruktør per klubb. Siste frist for påmelding er torsdag 18. januar.

Tid og varighet

Det er mulig det blir små avvik på timeplanen for å få koordinert med restauranten på hotellet. Begge dager avsluttes med felles måltid på hotellet.

Fredag kl. 18.00-21.00

Lørdag kl. 9.00-12.00

Foredrag om nødvergeretten

Instruktørseminaret i 2018 vil bli todelt. På fredagen får vi besøk av landets ledende voldsforsker, Ragnhild Bjørnebekk.  Bjørnebekk vil presentere moderne forskningen vedrørende vold og selvforsvar. På lørdagen vil det holdes et foredrag om nødvergeretten . Seminaret passer for alle som er interessert i selvforsvar. Deltakerne får muligheten til å samles og kan diskutere temaene som presenteres.

Hvordan melde seg på?

Påmeldingen skjer gjennom nedenstående skjema. Dersom flere fra klubben melder seg på og overskrider antallet som går gratis på seksjonens regning tar administrasjonen kontakt med klubben og finner ut hvem som eventuelt skal avbestilles eller hvordan man skal dekke kostnaden på annen måte.

Måltider og overnatting for de som dekker utgiftene selv koster kr. 1565. En dagpakke med mat koster kr 615.

Ved andre spørsmål, ta kontakt med administrasjonen ved post@kampsport.no.

Oops! We could not locate your form.