Hederspriser i Haugesund Ju Jutsu klubb

Publisert 19.01.2015
Redigert 27.07.2015

Lørdag 17. januar feiret Haugesund Ju Jutsu klubb sitt 40 årsjubileum (som var i 2014). I den anledning delte klubben ut to hederspriser til to mennesker som har gjort en formidabel innsats på barn-og ungdomspartiet gjennom mange år.

/

 Klubben feiret med en nydelig kake

 

/

Leder av Haugesund Ju Jutsu klubb deler her ut hederspris til Kjell Håkon Falch. Kjell Håkon fikk prisen for sitt entusiastiske engasjement for klubben. Han har en unik kontakt med barn og ungdom, og klarer så smitte de fleste på sin veg med sin entusiasme. Han er uredd, og har tatt på seg ulike oppdrag for å fremheve Haugesund Ju Jutsu klubb.

Kjell Håkon gjør ingenting halvveis , men står på så lenge det er behov, og kanskje litt lenger 🙂 Kjell Håkon er en ypperlig coach under konkurranser og har du vært på et arrangement der Kjell Håkon er tilstede, da har du garantert hørt han.

width=423

Elizabeth Diaz

/

Leder av Haugesund Ju Jutsu klubb deler her ut hederspris til Elizabeth Diaz. Hun er en sterk og flott kvinne som utrettelig har jobbet for at barn og unge i Haugesund Ju Jutsu klubb skal få en god trening. Hun er en person som ALLTID er tilstede før og etter trening og låner mer enn gjerne et øre til uttøvere og foreldre. Hun har vært en pådriver for konkurranse , og har uredd tatt med seg barn og unge rundt om i landet til arrangementer. Hun har også stått i bresjen for utenlandsk deltakelse. Hun er en av svært få internasjonale dommere i Norge, noe klubben er stolt av , og høster goder fra. Elizabeth fungerer også som sportslig leder i klubben

/

Elizabeth Diaz,John Arild Birkeland og Kjell Håkon Falch