Gratis seminar med Margaret Aase 10.-12. mars

Publisert 22.02.2017
Redigert 27.02.2017

Jujutsuseksjonen med dommerkomitéen inviterer til gratis seminar med Margaret «Magga» Aase i forbindelse med dommerkurs helgen 10.-12. mars.

NeWaza og BJJ med Margaret

JJIFs NeWaza regelverk ligner Brasiliansk Jiu-Jitsu (BJJ) med noen små forskjeller, og utøves med GI. Margaret ”Magga” Aase vil holde seminar for utøverne. Hun er en godt merittert utøver innen Jujutsu og BJJ internasjonalt, og vil også ta for seg regelverket. Seminaret er åpent for alle, også BJJ utøvere som ikke er tilknyttet medlemsklubb i Kampsportforbundet.

Seminarøktene med Margaret går fredag kveld og lørdag formiddag. Søndag blir det konkurransesparring med dommere og poeng. Her vil det være ferske dommere som får prøve seg og man oppfordres til å ha forståelse for at dette kan innebære feil man lærer av så alle blir bedre. Meld deg på i skjemaet nederst på siden så vi har best mulig oversikt.

Dommerkurs

For dommerkurset vil den internasjonale dommeren Kjartan Richard Gifford fra dommerkomiteen stå for opplæringen av dommerne. Dommerkurset går fra fredag til søndag med hovedvekt på teori fredag og lørdag før praktisk testing på søndagen. Deltakere på dommerkurset får dekket inntil 500 kr. ved innsending av utgiftsrefusjon. Påmelding til dommerkurset må gjøres gjennom idrettens kursverktøy som inneholder detaljert informasjon om innhold og tider. Meld deg på her!

Tid, sted og pris

Tid

Fredag: 19:00-21:00 Seminar
Lørdag: 12:00-17:00 Seminar
Søndag: 13:00-16:00 Konkurransesparring

Sted

Treningsseminaret avholdes på Norges Kampsportforbund sitt treningsanlegg på Hasle. Adressen er oppdatert uten at google har klart å registrere dette, så følg kartlinken nedenfor til tidligere adresse.

Eikenga 17
0579 Oslo

Nærmeste stopp for t-bane og buss er Hasle og Økern. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor til ca. 20 kr. per time.

Dommerkurset veksler mellom Scandic Helsfyr og treningsanlegget som kun er en liten spasertur unna.

Pris

Jujutsu seksjonen dekker deltakeravgiften på seminaret og dommerkurset. Reise, mat og opphold må den enkelte selv stå for. Det er mulig å overnatte på treningsanlegget med sovepose og liggeunderlag.

Påmelding seminar