Bli med på inspirasjonssamling

Publisert 19.02.2018
Redigert 20.02.2018

17.-18. mars arrangerer jujutsu-seksjonens konkurranseutvalg en inspirasjonssamling for jujutsu med fokus på duo, fighting og ne waza i Sarpsborg. Samlingen, som avholdes i Sentrum Kampsports lokaler, er både for utøvere som har satt seg hårete mål, og for de som ønsker å lære mer.

 – Denne inspirasjonssamlingen er åpen for alle – i tillegg til utøverne er dommere, instruktører og coacher også hjertelig velkommen, sier Christoffer Forsberg i jujutsu-seksjonens konkurranseutvalg.

Danne grunnlag  

Kravene for å kunne delta er at utøver må være 13 år (dvs. at man fyller 13 år i løpet av 2018). Man bør også være gradert til oransje belte. Utover dette er kurset åpent for alle.

– Målet med samlingen er at deltagerne skal få større innsikt i konkurranse-jujutsu, duo og fighting, slik at man danner grunnlag for å utvikle seg videre som utøver. På lørdag vil det i hovedsak være fokus på ne waza/BJJ-delen i fighting og ne waza, da Margaret Knutson Aase vil være tilstede og holde instruksjon, forklarer Forsberg.

Praktisk informasjon

Tidspunkt: lørdag 17. mars kl 10:00 til søndag 18. mars kl 15:30. (Det vil være mulig å ankomme fredag 16.mars).

Pris: Samlingen er gratis, men reise, opphold og mat må man selv stå for. Det er mulighet for gratis overnatting i dojoen.

Påmelding: Påmelding via mail til: christoffer.forsberg@hotmail.no. Forsberg kan også kontaktes ved evt. spørsmål.