Webinar med Mental Helse Ungdom

Publisert 21.09.2020

Hold av kvelden 1. oktober! Klokken 19.30-21.00 arrangerer Norges Kampsportforbund (NKF) i samarbeid med organisasjonen Mental Helse Ungdom (MHU) webinar om nettopp mental helse for ungdom. Målgruppen er trenere og instruktører i klubbene, men også klubbstyrer, dommere og utøvere over 15 år er velkommen til å delta. 

PÅMELDING I VÅR KURSKALENDER  innen 28. september.
Streaming-link vil bli sendt til alle påmeldte dagen før, og faktura på 200 kr per person vil bli sendt til klubb i etterkant av webinaret.

Tema som vil bli berørt er hva er mental helse? Hvilke faresignaler skal man se etter? Hvordan møte ungdommer som ikke har det så bra? Hva kan man som voksen gjøre?

– Vi er svært glade for å ha et samarbeidet med MHU om kurs og utdanning på dette området. De har kompetanse om et svært viktig tema som alle blir berørt av i løpet av livet enten selv, som pårørende eller gjennom sin rolle som trener i klubben. Vi ønsker å gi trenerne i NKF mer kompetanse på feltet og verktøy til å håndtere disse sårbare situasjonene. Vi vet at det er ungdommer der ute som har det vanskelig, og det er vårt ansvar som trenere å se disse, og hjelpe de på riktig vei, sier utviklingskonsulent Kristiane Utheim Brown.

Webinaret er ikke uttømmende på området, men det vil være med å skape noe mer oppmerksomhet rundt tema. Det er utviklet både et 4-timers kurs og en 8-timers workshop som klubbene kan få gjennomført i egen klubb. Kontakt Kristiane Utheim Brown (e-post nederst i nettsaken) for mer informasjon om dette.

Se hva tidligere kursdeltakere synes om 4-timers kurset:


Dette er et godkjent etter- og videreutdanningskurs for de som har gjennomført trenerkurs hos NKF tidligere.

Norges Kampsportforbund har også videreutviklet trener 1-utdanningen til et online tilbud. Vi gjennomfører både fysiske kurs (vi har noen restriksjoner grunnet virussituasjonen) og fra oktober av gjennomfører vi online trenerkurs. Påmelding i kurskalenderen vår.

Er klubben interessert i mer informasjon om noen av tilbudene over? Kontakt Kristiane på e-post kristiane.brown@kampsport.no.