Fornyet samarbeidsavtale med Franzefoss

Publisert 15.03.2018

Norges Kampsportforbund har gleden av å kunne fortelle at Franzefoss fortsetter sitt samarbeid med oss videre frem mot Tokyo-OL i 2020.

 

Pukk- og gjenvinningsselskapet Franzefoss inngikk et samarbeid med Norges Kampsportforbund i 2016, hvor planen var å bidra til utviklingen av landslagene i karate og taekwondo. De ønsker nå å fortsette med dette hele veien til Tokyo-OL.

-Målet er selvfølgelig å ta medaljer i OL, men også at vi skal stille med flere utøvere i både taekwondo og karate, sier Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

-Vi er veldig fornøyde med å ha med oss Franzefoss på veien videre. Franzefoss har vært en god støttespiller for oss og deres støtte gjør at vi har muligheten til å fortsette å styrke utøverne hele veien mot Tokyo-OL 2020, fortsetter Dag.

Karate gjør sitt inntog på OL-programmet for første gang i 2020, og utøverne på landslaget er godt i gang med å samle ranking poeng til kvalifiseringen.

Like verdier

– Vi opplever Norges Kampsportforbund som en organisasjon med sterkt fokus på holdninger og verdiarbeid, noe vi også anser som viktig og kjenner oss igjen i, blant annet gjennom vårt arbeid mot bærekraftig utvikling. Vi gleder oss til å fortsette dette samarbeidet og bidra til veien mot Tokyo-OL i 2020, sier Truls Markussen, konsernsjef i Franzefoss.

 

Se hva utøverne på landslaget i karate sier om samarbeidet her.