Bli med på lederkurs for ungdom!

Publisert 02.02.2022

Våren 2022 samarbeider Norges Kampsportforbund, Norges Motorsportforbund og Norges Klatreforbund om Lederkurs for ungdom. Dette er et tilbud for unge i alderen 15 til 26 år som er medlemmer i en klubb tilknyttet enten Norges Kampsportforbund, Norges Motorsportforbund eller Norges Klatreforbund.  

Lederkurs for ungdom går over to helger. Begge gjennomføres i Oslo.

Påmelding gjøres i idrettskurs, via forbundets kurskalender. NB! Deltakere må delta på begge kurshelgene – derfor ligger det kun ett kurs inne i vår kalender, og deltakere må melde seg på via denne. I kurskalenderen finner du også en oversikt over ulike deler i det faglige programmet.

Datoer:

  • Helg 1: 01.04-03.04
  • Helg 2: 29.04-01.05

Praktisk info:

Program:

  • Fredag: Ankomst og middag omkring kl. 20:00 «Bli kjent»-aktiviteter fram til kl. 21 30.
  • Lørdag: Frokost. Program omtrent fra kl. 09:00. Lunsj kl. 13:00-14:00. Program frem til omtrent kl16:30. Middag omkring kl. 18:00. Program frem til kl. 21:30.
  • Søndag: Frokost. Program fra omkring kl. 09:00. Lunsj kl. 13:00. Hjemreise.

Her kan du lese mer om tidligere lederkurs for ungdom:

Kostnader, opphold og reise

For deltakere fra Kampsportforbundets klubber: Kampsportforbundet dekker reise og opphold. Forbundet bestiller flybilletter for de som reiser med fly. Hvis du benytter andre transportmidler til samlingene, sender du reiseregning i programmet Visma. Opplæring blir gitt under første samling. En egenandel på kroner 2000 dekker reise og opphold. Vi oppfordrer klubbene til å dekke egenandelen for sine deltakere.

Allergier eller andre behov:

Hvis du har allergier, eller det er andre forhold vi må hensynta for at du skal få en så god opplevelse av programmet som mulig både praktisk og sosialt, ber vi om at du tar kontakt ved påmelding.

Korona

Vi vurderer gjennomføring og eventuelle endringer i programmet fortløpende ved endringer i myndighetenes retningslinjer. Plan A er å gjennomføre begge samlingene fysisk. Hvis dette ikke er mulig, blir det vurdert om samlingene skal gjennomføres digitalt. Vi oppfordrer til at reisende benytter munnbind og holder avstand til andre reisende. Det vil være håndsprit tilgjengelig under samlingene.

Hvis du er syk, ber vi om at du blir hjemme eller viser negativ koronatest. Vi ber om å få tilsendt grønt koronapass før samlingene begynner, eventuelt negativ koronatest. Vi retter oss etter myndighetenes anbefalinger og retningslinjer.

Ungdomstinget

Ungdomsutvalget i Norges Kampsportforbund inviterer også til forbundets Ungdomsting fredag 11. til søndag 13. mars 2022. Deltakerne på Lederkurs for ungdom oppfordres til å delta på Ungdomstinget. Påmelding gjøres i Idrettskurs og mer informasjon publiseres fortløpende på kampsport.no.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Ingrid Botslangen Frantzen, vikarierende utviklingskonsulent i Norges Kampsportforbund. Ingrid kan nås på epost: ingrid@kampsport.no og telefon 41544697.