Spennende utsikter for wushu-løftet

Publisert 27.01.2022

Norges Kampsportforbund ønsker å å mobilisere alle som har lyst til å være med å bidra med å fremme og utvikle kinesisk kampsport i Norge. Etter en rekke samlinger med den nye forbundstreneren Sofie R. S. Nielsen i fjor, vil disse nå arrangeres sammen med regionale stevner over hele landet.

Allerede 12. mars arrangeres første samling i Kristiansand, når Lauvåsen IF Martial Arts er vertskap for årets Sørlandscup i wushu (sanda og taolu). Stevnet som, avholdes lørdag, inkluderer også dommerutdanning på fredag, samt åpen samling på søndag.

Påmelding til stevnet gjøres i Sportdata med frist 1. mars.
Vi minner om at kampregelverket sanda åpner for deltakelse fra alle kampidretter og utøvere organisert i Norges Kampsprotforbund.

Fullspekket terminliste

Selv uten store mesterskap på kalenderen, ser 2022 ut til å bli et innholdsrikt år for norske wushu-utøvere. For første gang på flere år er det planlagt en rekke regionale konkurranser, dommmerkurs, åpne utøversamlinger, trenersamlinger og Norgesmesterskap. Målet er å arrangere mest mulig samme helg rundt et stevne, for at deltakere og arrangører skal få mest mulig ut av et arrangement.

Landslaget og klubbene har også en rekke åpne internasjonale mesterskap på terminlisten:


OBS: Det er klubbene selv som står for påmelding til nasjonale og internasjonale stevner. Unntak for offisielt uttatte landslagsutøvere til internasjonale mesterskap – her vil forbundet står for påmelding.