Om «Sammen mot Tokyo 2020»

Sommeren 2020 arrangerer Tokyo de olympiske leker, og Kampsportforbundet drømmer om å sende norske utøvere til å delta i taekwondo og karate. Det vil være aller første gang karate er en medaljeøvelse i OL. Derfor er reisen til Tokyo 2020 ekstra spesiell og viktig for de som liker kampsport.

Reisen gjøres sammen

De olympiske lekene skaper stort engasjement i den norske befolkningen, og særlig øvelser der vi har kvalifiserte deltagere får stor oppmerksomhet. Norges Kampsportforbund har flere OL-håp, både i taekwondo og karate. Norge har tidligere kvalifisert seg til fire OL i taekwondo, og kan stolt vise til to sølvmedaljer. Nå jobber Norges Kampsportforbund beinhardt med å kvalifisere de beste til å ta gull i OL i Tokyo.

Reisen mot Tokyo gjøres ikke alene, men sammen. Sammen med trenere, utøvere, sponsorer og ikke minst den norske befolkningen. Sammen skal vi til Tokyo 2020, og sammen skal vi vinne!

Reisen blir krevende, men også morsom, spennende og inspirerende. Den skal etterlate et solid og positivt grunnlag som bidrar til engasjement og interesse for kampsport.

Best når det gjelder som mest

Bak hver prestasjon, hver medalje og hver bragd ligger det tusenvis av timer med hardt arbeid. Forsakelse og prioritering. Endeløse treningsøkter – gjennom alle årets sesonger. Gode dager og dårlige dager. Tårer av smerte og av glede. Terping på detaljer. Om og om, og om igjen. Helt til det sitter. Helt til det er perfekt. Akkurat når det gjelder som mest.

Veien frem til seier er ikke gjort alene. Det er mange som er en del av reisen. Familien, med-utøverne, trenerne, klubben, forbundet og sponsorene har alle bidratt på hver sin måte med trygghet, motivasjon og støtte. Slik at utøverne kan fokusere på det de skal: å bli best av alle. For det er sammen de store tingene skjer, det er sammen vi flytter fjell og utvikler oss. Det er sammen vi ler, gråter, feirer og gleder oss. Det er sammen vi vinner gull.

Reiser med ydmykhet

Sommeren 2020 reiser vi til OL i Tokyo. Vi reiser med ydmykhet for kulturen vi skal besøke, stolte over det vi har å tilby, og med respekt for sporten vi skal utøve.

De neste tre årene skal vi forberede oss godt. Familien, med-utøverne, trenerne, klubben, forbundet og samarbeidspartnere – og ikke minst en hel nasjon skal reise til Japan. Ikke bare for å delta, men for å vinne. Og i samme øyeblikk inspirerer vi neste generasjon med kampsportutøvere til å bli best.

Akkurat når det gjelder som mest.

På undersidene «karate» og «taekwondo» kan du blir bedre kjent med våre landslagsutøvere, og hele deres støtteapparat. Her finner du også videoer som presenterer utøvere og trener.