WT: Bli med på dommersamling

Publisert 15.08.2022
Redigert 16.08.2022

WT-seksjonen arrangerer nasjonal dommersamling 10.-11. september i Drammen. OBS: Påmeldingsfrist 25. august.

Den nasjonale dommersamlingen for både kamp- og poomsae-dommere arrangeres i klubblokalene til Elvebyen Taekwondoklubb. Påmelding gjøres via MinIdrett innen 25. august.

Program

Detaljert program sendes ut til påmeldte deltakere. Beregnet start lørdag er kl. 11:00, med sosiale aktiviteter på ettermiddag/kveld.

Sosialt og lærerikt

– Det er viktig å bygge opp en bred dommerstamme innen norsk taekwondo, slik at vi får økt kompetanse i miljøet og bedre stevner. Samtidig skal det ikke bare være jobb å være dommer og derfor legger vi opp til sosiale aktiviteter i sammenheng med dommersamlingen, sier Stig Ove Ness, leder for dommerkomitéen.

Samlingen er i gratis, og reise og opphold dekkes i tillegg av WT-seksjonen, mot reiseregning.
Trenger du hjelp til å bestille reise og opphold? Kontakt arrangementskonsulent Robert Hamara på robert@kampsport.no.

Forbundet jobber nå med å forhåndsbestille hotellrom, denne saken oppdateres med informasjon om overnatting. Dette sendes også ut til påmeldte deltakere.

 


Dommerkomitéen orienterer:

Alle dommere må være medlem av en klubb tilsluttet NKF/NIF. Dvs en må være en betalende medlem, registrert inn via en av de offisielle medlemssystemene.

En må heller ikke skylde penger til nåværende eller tidligere klubber, tilsluttet NKF/NIF. En må heller ikke skylde penger til seksjonen eller forbundet. Alle forpliktelser må altså være i orden, før en kan delta på dommerkurs eller være dommer på stevne.

Dommerkomitéen vil også opprette periodiske lisenser, for de som er dommere på stevner. Krav blir blant annet at en har gjennomført oppdateringskurs, og at dommerkomiteen har tillit til den enkelte som dommer. Dommerkomiteen vil vedta kravene før dommersamlingen 10.-11. september, og presentere disse der.

 

Ønsker du å bli dommer?
Alle dommerkurs for taekwondo publiseres fortløpende i kurskalenderen på kampsport.no.