Årets Taekwondo (WT) NM i vakre omgivelser!

Publisert 27.09.2023

Norges Kampsportforbunds taekwondo WT-seksjon og Gloppen Taekwondo Klubb har gleden av å invitere til årets Norgesmesterskap og Jubileumscup i vakre Gloppen (Sandane)! 

I forbindelse med World Taekwondo sitt 50 års jubileum ønsker WT-seksjonen også å feire litt ekstra i år. Det betyr at vi i år som i fjor, vil ha en hel helg fullt med god taekwondo. Det blir poomsae for A og B utøvere lørdag, og da kamp for A, B og C utøvere søndag. Les mer i invitasjonen.

Transport til Gloppen

En av sportskomitéens viktigste oppgaver rundt dette NM er å kartlegge transport og overnatting på arrangementsstedet. Gloppen har arrangert flere store arrangement de senere årene, inkludert Norgesmesterskap innen andre idretter.

– Gloppen TKD klubb er en veldig aktiv og positiv innstilt klubb, som ser løsninger. De har virkelig stått på og er i bra dialog med alle i lokalsamfunnet for å få til det beste oppsettet for oss. Transport og losji er nok det flest tenker på, og derfor står det allerede en del om dette i invitasjonen, men vi oppfordrer på vegne av arrangørklubb alle som har spørsmål til dette, å kontakte klubbleder Pieter Koopmans (epost i invitasjonen), som gjerne besvarer spørsmål, sier Knut Olav Brecke, leder i NKFs WT-sportskomité.

Gloppen TKD kommer til å være fysisk tilstede på ØC2/NC2 i Drammen i oktober og kan gi mer informasjon for de som måtte trenge det.

Seksjonsleder, Maria Erenskjold tilføyer:

– Det har ofte blitt sagt at «alt skjer i Oslo» – det gjør det ikke denne gang. Jeg var på besøk hos Gloppen TKD siste år, og jeg kan bekrefte at de – foruten utrolig flotte omgivelser – har en stor, flott ny hall hvor det er masser av plass.

Vi oppfordrer klubbene til å snakke sammen, ev. se på bussløsninger sammen, eller bestille fly i god tid. Ikke vits å vente til siste liten. Så la oss få et stort stevne opp å gå og vise vi også støtter hverandre, når vi endelig kommer oss ut av Oslo, avslutter Erenskjold med et smil om munnen.

Påmelding til NM og Jubileumscup

Vi oppfordrer alle om å sjekke at deres utøver er påmeldt i korrekt klasse. Påmelding og eventuelle endringer skal utføres i Sportdata av klubben innen påmeldingsfristen 1. november.

Påmelding skjer via SportData.