NM i Taekwon-Do ITF i Stavanger

Publisert 04.11.2015

Rekordmange utøvere skal delta på NM/LM i Stavanger denne helgen. Det skal kjempes om Norgesmestertitler og Kongepokaler.

Med rekordmange påmeldte, 656 utøvere fra 59 klubber, er alt duket for en helg med mye idrettsglede i Norges olje-hovedstad. I tillegg til utøvere kommer lagledere, dommere og supportere fra hele landet. Det konkurreres i mønster, sparring og knusing.

Det skal kåres Norgesmestre i flere klasser, og det skal også kjempes om to Kongepokaler. Disse deles ut til mesterskapets beste senior sortbelte i dameklassen og herreklassen.

Norgesmesterskapet i Taekwon-Do ITF forbeholdes utøvere med sort belte. Derfor arrangeres også Landsmesterskap for fargede belter, fra og med blått belte. Mesterskapene vil gå samtidig. Det vil si at både sortbelter og fargede belter skal konkurrere både lørdag og søndag.

Mesterskapet arrangeres av Norges Kampsportforbund i samarbeid med flere klubber fra Rogaland. Sola, Sandnes, Stavanger, Bryne og Haugesund Taekwon-Do Klubber ønsker velkommen til NM og LM i ITF Taekwon-Do 6. – 8. november 2015. Mesterskapet avholdes i Stavanger Idrettshall og er for juniorer og seniorer. Sist NM ble arrangert i Stavanger var i 2003.

Vi ønsker alle lykke til!

 

Relaterte linker

Trekning ITF Taekwon-Do NM/LM
Rekordpåmelding!
Påmelding NM ITF Taekwon-Do