ITF: Fullspekket kalender i 2023

Publisert 27.01.2023
Redigert 06.03.2023

ITF Taekwon-Do har lagt opp til et begivenhetsrikt år, med en rekke stevner i både inn- og utland. Årets store nasjonale høydepunkt blir landsmesterskap og NM, som avholdes i Stavanger.

Med sine 94 medlemsklubber er ITF-seksjonen den største i kampsportforbundet og de opprettholder et høyt aktivitetsnivå, både gjennom kompetansehevende tiltak, leire og stevner.

NM, EM og VM på terminlisten

Den nasjonale terminlisten fylles opp fortløpende med en rekke regionale og nasjonale stevner. Du finner terminlisten her (listen kan sorteres på idrett/gren).

Tradisjon tro arrangeres det landsmesterskap og NM i ITF Taekwon-Do den første helgen i november hvert år.
Årets Norgesmesterskap arrangeres i Stavanger Idrettshall, mer informasjon om årets Norgesmesterskap ligger på NM-ITF.no.

For de beste ITF-utøverne i Norge kan man også kvalifisere seg til å delta i AETF sitt europamesterskap som arrangeres i Romania fra 25.-30. april, samt det pandemi-utsatte ITF verdensmesterskapet fra 2021 som arrangeres i Finland 4.-10. september.

Se tidligere TV-sendinger i opptak

Til slutt minner vi om at tre tidligere NM og landsmesterskap har blitt sendt LIVE på Amedias direktesport.no, disse kan man også se i opptak her: