Festen over for denne gang

Publisert 06.11.2017
Redigert 17.11.2017

NM i ITF-Taekwon-Do ble arrangert i Molde 4.-5. november. Over 1000 kamper sto på programmet denne helgen, og totalt var 500 utøvere og 150 coacher på plass. – Vi gleder oss allerede til neste gang, sier Torgeir Haukebø i arrangørklubben Molde Taekwon-Do Klubb.

Det er 29 år siden det sist ble arrangert et så stort Taekwon-Do-NM i Molde, og allerede fredag satt arrangementet sitt preg på byen. Flyplassen i Molde rant over med kampsportutøvere, og ifølge arrangørklubben var det kun 13 ledige rom å oppdrive i Molde denne helgen.

– Aldri før har så mange kamsportutøvere vært i Molde, forteller Haukebø.

Avsluttet med NM-show

Lørdagen startet med en siste finpuss av riggingen før stevnet var i gang. Totalt 8 ringer ble benyttet, og det ble streamet live fra alle ringene. Streamingen ble gjennomført i samarbeid med studenter fra Molde Videregående Skole.

Årets kongepokalvinnere er Magomed Naurdinov og Madeleine Lind, begge fra Bergen NTN Taekwon-Do klubb. Foto: Jostein Værnes.

– Logistikken i hallen fungerte perfekt, og lørdagen ble avsluttet med et NM-show i Bjørnsonhuset. Her var Hans Olav Solli, sjef for Moldejazz, konferansier. Noise danseklubb og den fantastiske musikeren Kristian Kristensen bidro også til svært god stemning. Et høydepunkt i løpet av kvelden var selvfølgelig utdelingen av Kongepokalene, som gikk til Magomed Naurdinov og Madeleine Lind, begge fra Bergen NTN Taekwon-Do Klubb. I tillegg ble det utdelt bestemannspremier og hederspris, forteller Haukebø.

Elektrisk stemning

Søndag var det klart for landsmesterskapet, og den gode stemningen holdt seg helt til siste kamp var oppgjort.

– Vi hadde en elektrisk stemning i hallen gjennom hele helgen. Utrolig mange flinke utøvere var i aksjon. Det er spesielt moro å se alle de unge som satser og som samtidig koser seg sammen og utvider sine sosiale nettverk. Vi holdt tidsskjemaet gjennom hele helgen, og det er ikke å overdrive å si at det ble noen utfordringer på Årø flyplass når alle utøvere, dommere, coacher og supportere skulle komme seg hjem igjen søndag kveld, sier en fornøyd Haukebø.

Norges Kampsportforbund, ITF-seksjonen og Molde Taekwon-Do Klubb takker alle Taekwon-Do-venner for deltakelsen.

Resultater:

Klubbresultater NMLM 2017

Resultat NMLM 2017 – alle klasser