WANG toppidrett

Ønsker du å utvikle deg som kampsportutøver mot et høyt nivå, og samtidig få en kompetansegivende utdanning er WANG toppidrett skolen som oppfyller dine ambisjoner.

Undervisning og instruksjon er lagt opp i samarbeid med Norges Kampsportforbund.

Ønsker du å utvikle deg som kampsportutøver mot et høyt nivå, og samtidig få en kompetansegivende utdanning er WANG toppidrett skolen som oppfyller dine ambisjoner. Undervisning og instruksjon er lagt opp i samarbeid med Norges Kampsportforbund.

Toppidrett på videregående skole

WANG har kampsporttilbud i Oslo, Fredrikstad, Tønsberg og Stavanger. I Oslo er Robert Honningsdalsnes lærer og instruktør. Robert Honningsdalnes er utdannet fra Norges idrettshøgskole (NIH) og var en av Norges fremste taekwondoutøvere da han var aktiv.

WANG Toppidrett har en omfattende samarbeidsavtale med Norges Kickboxingforbund, Norges Bokseforbund, Norges Judoforbund og Norges Kampsportforbund.
 Det arbeides i tråd med kampidrettsforbundenes utviklingsfilosofi og skolen jobber tett sammen med landslagstrenere iht. periode- og treningsplanlegging for de enkelte idretter.

Målet med WANG

Målet med kampidrettssatsingen er at utøverne, etter tre års utdanning, når de kommer til senioralderen, har nok teoretisk og praktisk kunnskap om basistrening til å kunne ta ansvar for egen trening og utvikling, ha en godt utviklet fysisk grunnkapasitet for å tåle de belastninger som kreves av seniorutøvere, samt har en utdanning som gjør dem i stand til å bli hva de vil og studere hvor de vil.

«Samarbeidet har som mål å utvikle et fantastisk treningsmiljø med de beste utøvere på tvers av de aktuelle idrettene. Vi tror at dette er veien å gå for at Norge skal utvikle flere utøvere innen kampidretter på høyt internasjonalt nivå.»
Håvard Johansen, Toppidrettssjef WANG Toppidrett

Ved WANG Toppidrett vil man ta utgangspunkt i Olympiatoppens filosofi for utvikling av morgendagens utøver og de enkelte kampidrettsforbundenes utviklingstrapper for unge utøvere. Denne tunge satsingen fra de fire aktuelle forbundenes side i samarbeid med WANG Toppidrett vil over tid bære frukter. I samarbeidet ligger det også forankret at utøverne skal få en kvalitetsmessig god skole slik at utdanningsløpet er ivaretatt.

Kontakt:

Prosjektleder kampidrett
Bartosz Piasecki
E-post: Bartosz.Piasecki@wang.no

Relaterte linker

WANG Toppidrett brosjyre for kampidretter