Trenger din klubb å låne matter i høst?

Publisert 02.09.2020
Redigert 04.09.2020

Om din klubb har behov for matter de neste to månedene, er det mulig å kontakte administrasjonen for å avtale lån av matter i denne perioden.

I august besluttet Norges Kampsportforbund å avlyse alle fysiske stevner ut oktober.

– Dette innebærer at forbundet per i dag har et betydelig antall matter på lager. Vi ønsker å legge til rette for alle våre klubber, spesielt nå i en krevende periode, og oppfordrer derfor klubbene til å kontakte administrasjonen ved behov for lån av matter. I første omgang er det mulig med utlån frem til 31. oktober, sier Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

Søknad sendes inn via skjema

Alle medlemsklubber har tidligere kunnet låne utstyr i forbindelse med stevner, og det er skjemaet som er benyttet i forbindelse med dette som nå også skal brukes for å avtale lån av matter til daglig bruk/trening. Vi gjør oppmerksom på at klubbene betaler for frakt av mattene.

– Vi oppfordrer alle klubber som har behov, til å fylle ut skjemaet på informasjonssiden om utlån av utstyr. Administrasjonens arrangementsavdeling vil deretter kontakte klubben for videre dialog og avtale, opplyser Henriksen.

Lån av utstyr: Informasjon og søknadsskjema

Emne: ,