#tilbaketilidretten – Gjør deg kjent med vår informasjonsside!

Publisert 25.08.2021
Redigert 12.01.2022

NIF lanserer i september kampanjen #tilbaketilidretten, for å gi idretten et løft på veien mot normal drift. Norges Kampsportforbund vil understøtte kampanjen med å tilby klubber skreddersydd materiell, komme med konkrete forslag til tiltak, samt avholde en egen #tilbaketilidretten-konkurranse med flotte premier for klubbene. Nå er vår informasjonsside og mediebank lansert, og vi oppfordrer alle klubber til å ta disse verktøyene i bruk.

Du kan lese mer om #tilbaketilidretten-kampanjen på både kampsport.no og NIFs nettsider. Som informert om før sommeren, oppfordrer Norges Kampsportforbund alle våre klubber til å engasjere seg i kampanjen, og benytte seg av verktøyene som i løpet av kort tid vil være tilgjengelige.

Kampanjen starter lørdag 25. september, og vil vare ut uke 39. Vi håper alle våre klubber i denne perioden vil invitere nye og gamle medlemmer, politikere, næringsliv, frivillige og publikum til en åpen dag / åpen uke. Klubbene oppfordres til å fortsette inn i høstferieukene i uke 40 og 41 med gode aktivitetstilbud til barn, unge og voksne.

Tips, triks og mediebank

På vår informasjonsside om #tilbaketilidretten finner du tips og triks til vellykkede arrangement, samt grafikk og bilder som kan brukes fritt.

Vi håper alle klubbene tar verktøyene i bruk, og begynner planlegging av kampanjen og arrangementene så snart som mulig, om dere ikke allerede er i gang.

De tre hovedmålene for kampanjen #tilbaketilidretten er:

  • Markere at pandemien er over og takke alle som har stått på i denne perioden
  • Vinne tilbake de vi har mistet i løpet av perioden
  • Rekruttere nye (aktive og frivillige)

Vi ser frem til å følge alle våre klubber i gjennomføringen av sine arrangementer – nå skal norsk kampsport #ttilbaketilidretten!

PS! Husk at alle klubber som tar del i kampanjen også er med i vår #tilbaketilidretten-konkurranse. Har kan klubben vinne utstyr og gavekort til en verdi av mellom 5 000 til 14 000 kroner! Mer informasjon om konkurransen finner du i videoen nedenfor: