NKF utvikling: Vellykket klubb-besøk

Publisert 14.02.2023
Redigert 06.03.2023

«Klubbens Fremtidskveld» er en del av organisasjonsrådgiver i kampsportforbundet, Kathrine Strand Hammond, sin nye revitalisering av klubbutviklingsprogrammet. Keum Gang St. Hanshaugen gjennomførte forrige uke pilotprosjektet, som nå fortsetter som et digitalt tilbud til alle klubber fremover.

Med 104 deltakere fra hovedstadsklubben var det duket for en lærerik og sosial klubbkveld.

Klubbens leder, Werner Lindgård var full av lovord:

– Veldig bra med ekstern oppfølging, UTROLIG faglig dyktig, og engasjerende. Som smitter godt over på alle, både medlemmer, foreldre og styret. Klubben vår har vokst og blitt forholdsvis stor, for enkelte var det første gang man fikk en opplevelse av hvor stor klubben begynner å bli, siden vi var samlet på tvers av flere partier. Både med tanke på alder og erfaringsnivåer/belter. Opphørte både et par utøvere og et par foreldre si noe i retning av «wow! Visste ikke at vi var sååååå mange».

Fornøyd klubbstyre

Det gode oppmøtet og den sosiale tilnærmingen gjorde at hele klubben ble engasjert i viktige spørsmål rundt hvordan de vil at klubbhverdagen skal være. Klubbens styremedlem, Sook Berge Buer, var godt fornøyd med den første utgaven av Klubbens Fremtidskveld:

– Det var et fantastisk oppmøte og entusiasme blant utøverne og de foresatte! Jeg er overlykkelig for at vi i Keum Gang er så heldige og få dette unike tilbudet og oppfølgingen med klubbutvikling av Kathrine Hammond og kampsportforbundet. Kathrine har en profesjonalitet men samtidig et så hjertelig og genuint engasjement som smitter – og motiverer! Ikke bare oss i styret men tydeligvis som vi ser, også ut til alle barna, ungdommene og foresatte. Vi har vel aldri hatt så bra oppmøte før til en faglig, ikke bare sosial samling.

Tusen tusen takk til dere!

Åpner for flere klubber

Kathrine Strand Hammond inviterer nå flere klubber til å ta del i denne formen for klubbutvikling.
Ønsker din klubb å være med? Ta kontakt på kathrine.strandhammond@kampsport.no.