Lyst på faglig påfyll inn mot sommeren?

Publisert 04.05.2022

Om du ønsker å benytte senvåren til å opparbeide deg enda mer kompetanse, oppfordrer vi deg til å ta en titt på forbundets kurskalender. Her finner du muligheter til å oppdatere deg, enten du er trener eller ung leder.

Norges Kampsportforbund oppfordrer alle våre klubber til å gjøre seg kjent med alle kompetansehevende verktøy som tilbys gjennom forbundet. Blant disse verktøyene finner du forbundets kurs, som alle legges inn i forbundets kurskalender. Denne våren arrangeres det blant annet arrangørkurs, samt digitale trenerkurs.

Trenerkurs våren 2022

Det er tidligere vedtatt krav om at én person skal ha trenerlisens i klubber med flere enn 50 medlemmer eller der flertallet av medlemmene er barn og unge. Ved fristens utløp hadde 18% av klubbene ingen trener med trenerlisens.

Forbundet ønsker å tilrettelegge for at klubbene skal kunne innfri kravet om trenerutdanning på smidigst mulig vis. Denne våren arrangeres det derfor digitale kurs, vårens siste digitale kurs går av stabelen senere denne måneden:

Hvis din klubb ikke har anledning til å delta på noen av de planlagte kursene, er det mulig å bestille kurs gjennom administrasjonen. Vi oppfordrer klubber i lokalmiljøet til å samarbeide om bestilling på trenerkurs, og til å ta kontakt med administrasjonen for å få bistand i prosessen med å innfri kravene. Administrasjonen kan kontaktes på post@kampsport.no.