Kampsporttrener fra Rana kan bli årets trenerforbilde

Publisert 09.10.2015

Ronny Olsen fra Rana Karateklubb er blant de 20 finalistene som kjemper om å bli «Norges beste trenerforbilde 2015».

Det har kommet inn over 400 nominasjoner på trenere fra hele Norge og det er aldri tidligere registrert høyere engasjement rundt prisen. Juryen har mottat hundrevis av rørende historier om hvor mye treneren betyr for barna og lokalmiljøet. Her er det særlig foreldrene som ønsker å være med og takke for den fantastiske innsatsen som legges ned for at barna deres skal oppleve samhold og mestringsfølelse.

Olsen beskrives som positiv, motiverende og tydelig. Han er opptatt av å formidle gode holdninger, og som trener for utøvere fra seks år til seksti er han fokusert på at alle skal ha en god opplevelse. Olsen høster mange lovord for innsatsen han legger ned i kampsportmiljøet og omtales som en fremragende rollemodell.

Det er stadig fokus på viktigheten av å ha gode forbilder i idretten. En idrettskultur med sunne holdninger er minst like viktig som rene idrettsprestasjoner.

Alkovettorganisasjonen AV-OG-TIL jobber sammen med Norges Kampsportforbund for at barne- og ungdomsidretten skal være en trygg og alkoholfri arena og retter fokus mot viktigheten av trenerrollen. Kåringen foregår på www.trenerforbilde.no og en rekke norske idrettsstjerner som Nina Bansal, Thea Therese Vingmark Næss, Gro Hammerseng- Edin og Håvard Nordtveit er ambassadører for kåringen.

Fram til tirsdag 13. oktober kl 12:00 kan man stemme på finalistene og sende inn begrunnelser til trenerforbilde@avogtil.no. En ekspertjury bestående av Frode Kyvåg, Johan Kaggestad, fjorårets trenerforbilde Cathrine Nedrum Lanne og daglig leder i AV-OG-TIL Kari Randen skal finne det aller beste forbildet. Basert på stemmer, innsendte begrunnelser og intervju med finalistene vil vinneren avsløres på P4`s Sport og musikk lørdag 17. oktober. Vinneren får en idrettsstjerne på besøk i klubben og et reisegavekort på 10 000,-.

Trykk på bildet for å stemme på Ronny Olsen i finalen:
Finalist Ronny Olsen

 

637x361_kampsport

Relaterte linker

Har dere Norges beste trener?