Fakturering 2023: Har du husket å levere inn alle reiseregninger?

Publisert 28.11.2023

Vi nærmer oss årsskiftet, og vi minner derfor om at kurslærerne, dommere og tillitsvalgte må melde inn eventuelle reiseregninger og tilgodehavende. Dette gjøres via Visma Expense.

Administrasjonen har mottatt bekreftelse fra Idrettens Regnskapskontor på at årets siste ekstrakjøring på lønn blir 27.12.23. Vi ber derfor alle om å sende inn sine reiseregninger innen 20. desember. Det er svært viktig at alle utlegg og reiseregninger som gjelder for 2023 også blir levert i 2023.

Info om registrering i Visma Expense

Norges Kampsportforbund bruker Visma Expense – et online verktøy som det nå er obligatorisk å bruke til utgiftsrefusjoner, honorarer og reiseregninger.

Alle reiseregninger, utgiftsrefusjoner og honorar må nå sendes inn elektronisk, sammen med kopi eller scannede versjoner av kvitteringer. Du kan ta kopi av kvitteringen med din mobiltelefon og laste inn i elektronisk reiseregning.

Det vil ikke være anledning til å sende inn skjemaer og/eller kvitteringer hverken på e-post eller pr. post.

For å få tilgang til Visma Expense må du først registreres som bruker i vårt lønnssystem. Har du ikke allerede mottatt påloggingsinformasjon fra Visma må du fylle ut registreringsskjema. Skjema og mer info om Visma Expense finner du her.

Fakturaer for kontingent og forsikring

Faktureringen for høsten blir kjørt ut i midten/slutten av november. Det betyr at de klubbene som har fått nye medlemmer siden siste fakturering vil motta en faktura. Husk å betale inn til kontonummeret som står på fakturaen, og med riktig KID-nummer.

Vi gjør oppmerksom på at det også er fakturaer fra vårens fakturering som ikke er betalt enda. Vennligst sjekk opp at klubben har betalt for medlemskap og forsikring slik at deres medlemmer er dekket.