Krav om trenerutdanning: Husk påmelding til digitalt trenerkurs

Publisert 07.09.2023

Kampsportforbundet ønsker å imøtekomme klubbenes krav gjennom å arrangere digitale trenerkurs. Kurset gjennomføres online over to dager, eller seks kvelder.

Oversikt over høstens kurs og påmelding gjøres i vår kurskalender.

Anerkjennelse av kompetanse

Trenerutdanningen skal utgjøre et kvalitetsstempel og en fjær i hatten for den aktuelle treneren og klubben, og er en anerkjennelse av trenerens kompetanse. Det er tidligere vedtatt krav om at én person skal ha trenerlisens i klubber med flere enn 50 medlemmer eller der flertallet av medlemmene er barn og unge.

Praktisk info

De digitale trenerkursene vil foregå online. Man trenger PC/Mac (helst ikke iPad eller lignende), webkamera, mikrofon og hodetelefoner. Dette blir brukt til gruppeoppgaver, og for at man får kommunisert under kurset.

Alle planlagte kurs finner du i forbundets kurskalender. Kalenderen oppdateres fortløpende med eventuelle tillegg og endringer. Her finner du også mer detaljert informasjon om kursets innhold, samt fakturering.

Mulighet for å bestille kurs

Hvis din klubb ikke har anledning til å delta på noen av de planlagte kursene, er det mulig å bestille kurs gjennom administrasjonen. Vi oppfordrer klubber i lokalmiljøet til å samarbeide om bestilling på trenerkurs, og til å ta kontakt med administrasjonen for å få bistand i prosessen med å innfri kravene.

Ved spørsmål vedrørende kravene, hvorvidt disse er innfridd, eller henvendelser vedrørende bestilling av kurs, kan administrasjonen kontaktes på post@kampsport.no