Bruker din klubb forbundets profilguide og plakatmal?

Publisert 04.10.2021
Redigert 12.01.2022

Norges Kampsportforbund har en uttalt målsetting om å hjelpe våre klubber i sitt kommunikasjons- og markedsarbeid. Forbundet har en egen profilguide og plakatmaler som klubbene kan bruke i dette arbeidet. I profilguiden finner du også retningslinjer for bruk av kampsportforbundets logo.

Når publikum ser en logo skal det ikke være tvil om hvem som er avsenderen! For å oppnå dette har Forbundet laget noen enkle profilregler som gjør at vi kan møte alle tekniske krav for profilering – både på trykk og web.

Plakatmal

Når klubber skal markedsføre seg selv og sine aktivitetstilbud denne høsten oppfordrer vi klubber til å bruke forbundets plakatmaler. Plakatmalene finner du her.

Profilguide og mediehåndbok

Hvis klubber ønsker å lage egne flyers og plakater oppfordrer vi til å følge forbundets profilguide. Norges Kampsportforbund har også utarbeidet en mediehåndbok til klubber og arrangører. Denne kan være en god veileder både for klubber som allerede har god erfaring med mediearbeid. Link til profilguiden og mediehåndboken finner du nedenfor.

Ved spørsmål og behov for bistand kan informasjonskonsulent i administrasjonen kontaktes. Klubber kan også sende inn henvendelser via mail til post@kampsport.no.

Profilguiden og mediehåndboken finner du her.