Barnefestival i Kristiansand og Grimstad

Publisert 05.10.2015
Redigert 26.10.2015

De populære Barnefestivalene starter i høst opp i Kristiansand 23/10 og Grimstad 25/10.
NB! Påmeldingsfristen er forlenget til fredag 23. oktober!
(Plakatene vil bli oppdatert mandag 19/10.)

Påmelding Kristiansand fredag 23/10

Påmelding Grimstad søndag 25/10

Hva er en Barnefestival?

Barnefestival er konkurransefrie samlinger i regi av Norges Kampsportforbund for barn i aldersgruppen 6-12 år. Her skal det sosiale være fremtredende. I tillegg skal det være gratis for deltakerne. Alle er hjertelig velkommen, enten du allerede er medlem i en klubb eller bare ønsker å prøve deg på litt kampsport.

De som allerede er i en klubb oppfordres til å ta med en venn som ikke trener kampsport. Fine premier til alle!

Innholdet i en Barnefestival

Foresatte oppfordres til å være med barna på dette 2 timers arrangementet. Trenere/ledere i klubbene behøves ikke i denne sammenheng, da det ikke er noen konkurranse. Vel innenfor dørene vil de bli inndelt i grupper og tatt vare på av våre dyktige instruktører. Det vil bli forskjellige poster barna skal igjennom som passer for alle – uavhengig av gren eller stil – enten man er nybegynner eller har trent en stund. I tillegg til aktivitetene blir det også tid til litt fukt og drikke til artige kampsportklipp. Antrekk er det man er vant til å trene med – gi/ dobok eller vanlig treningstøy.

Det vil i tillegg bli Barnefestival på følgende steder i høst: Bergen 15/11, Tromsø 19/11, Bodø 20/11, Trondheim 21/11 og Oslo 22/11. Nærmere info om disse festivalene kommer.

Se vedlagte plakater til å henge opp i klubbens lokaler eller i ditt nærmiljø.

Relaterte linker

Informasjonsplakat Barnefestival Kristiansand 2015
Informasjonsplakat Barnefestival Grimstad 2015