Rent Særforbund/Antidoping

I 2018 ble Norges Kampsportforbund sertifisert som Rent Særforbund.

 

 

Rent Særforbund er et verktøy som hjelper til med å sette antidoping og verdiarbeid systematisk på agendaen i forbundet.

Denne sertifiseringen innebærer at Norges Kampsportforbund forplikter seg til å sette forebyggende dopingarbeid på dagsordenen og gjennomføre tiltak som er beskrevet i en handlingsplan som forbundet har utarbeidet, med veiledning og eventuell bistand fra Antidoping Norge. Handlingsplanen inneholder konkrete tiltak som omfatter alle deler av organisasjonen.

Under finner dere nyttige lenker:

Dopinglisten

Antidoping Norge

Legemiddelsøk

Olympiatoppens kostholdsråd

Her finner dere Kampsportforbundets handlingsplan handlingsplan, hvor vi har planlagt implementeringen av Rent Særforbund og hvordan vi skal forsikre oss om at våre stevner er rene stevner.

Vi oppfordrer alle våre utøvere til å ta e-læringsprogrammet, Ren Utøver, uansett hvilket nivå man er på.

Oppfordrer medlemsklubber til å bli Rent Idrettslag

Norges Kampsportforbund oppfordrer alle våre medlemsklubber til å bli Rent Idrettslag.

Rent Idrettslag er et nettbasert verktøy som gir klubben muligheten til å sette opp mål og tiltak for forebyggende arbeid. En ny versjon av verktøyet ble gjort tilgjengelig tidlig i 2019. Idrettslag som hadde opprettet brukere i det gamle verktøyet, fikk ikke brukerprofilene sine overført til det nye systemet, og det er derfor viktig at klubbene registrerer seg på nytt.

Rent Idrettslag er et nettbasert verktøy som gir klubben muligheten til å sette opp mål og tiltak for forebyggende arbeid. En ny versjon av verktøyet ble gjort tilgjengelig tidligere i år. Idrettslag som hadde opprettet brukere i det gamle verktøyet, fikk ikke brukerprofilene sine overført til det nye systemet, og det er derfor viktig at klubbene registrerer seg på nytt.

Her finner du en oversikt over medlemsklubber registrert som Rent Idrettslag per 22.05.19.