Velkommen til årets NM i Taekwondo (WT)!

Publisert 14.02.2024

Norges Kampsportforbunds taekwondo WT-seksjon og Elvebyen Taekwondoklubb har gleden av å invitere til årets Norgesmesterskap & Jubileumscup i Drammen! 

Etter fjorårets suksess med deltakerrekord under NC/ØC i Drammen, ser vi frem til at Norges beste taekwondo-utøvere skal kjempe om NM-titler og kongepokal i Drammenshallen. Drammen ligger omtrent 40 km utenfor Oslo og har direkteadgang med tog fra Oslo Lufthavn Gardermoen, samt buss/tog fra Torp Lufthavn Sandefjord.

Se hele invitasjonen til Norgesmesterskapet her.

Landslaget kommer

Landslagstrenerne Juan Antonio Ramos og Jose Antonio Rosillo vil være tilstede under årets Norgesmesterskap, med seg har de også utøverne på fulltidslandslaget.
Dagen etter NM, på søndag 14. april, arrangeres det åpen landslagssamling på Skullerud for alle kamputøvere med internasjonale ambisjoner.

Trenerne har uttrykt stor glede over å møte hele det norske taekwondo-miljøet og ser frem til å evaluere de norske utøverne på hjemmebane. I sine uttakskriterier for offisielle mesterskap i år har de ment at det er viktig å ha med NM-deltakelse som et av kravene for å kunne representere Norge internasjonalt. Dermed håper vi på god deltakelse og fullt hus under Norgesmesterskapet, så man kan vise norsk taekwondo fra sin beste side til publikum både i arenaen og på Amedias stream gjennom direktesport.no.

Kriterier H. M. Kongens Premie – «Kongepokalen»

Det må delta minst 15 utøvere (kvinner og menn regnes hver for seg) i individuelle senior elite klasser. Man regnes som deltaker etter innveiing og/eller registrering.

Utøvere må være medlem av en klubb som er tilsluttet Norges Kampsportforbund og må være norsk statsborger eller har vært bosatt i landet de siste 12 måneder for å kunne vinne Kongepokalen.

Kongepokalen tildeles den utøver som etter tildelingsjuryens vurdering er stevnets totalt sett beste utøver.

Les mer om Kongepokalen i NM-reglementet.

Påmelding til NM og Jubileumscup

Vi oppfordrer alle om å sjekke at deres utøver er påmeldt i korrekt klasse. Påmelding og eventuelle endringer skal utføres i Sportdata av klubben innen påmeldingsfristen 31. mars.

Påmelding skjer via SportData.