Viktig informasjon angående påbegynte reiseregninger

Publisert 03.11.2021

Norges Kampsportforbund gjør i disse dager endringer i sitt lønnssystem. Dette vil i en kort periode påvirke innlevering av reiseregninger. Blant annet vil appen Visma Attach være utilgjengelig fra 13. november – frist for å legge inn kvitteringer i Visma Attach er 10. november.

Som følge av endringen vil Visma Expense-brukere i en kort periode være uten mulighet for å sende inn reiseregninger. Alle Expense-brukere skal ha mottatt mer utfyllende informasjon fra Idrettens Regnskapskontor vedrørende dette i løpet av 28. oktober.

Vil motta informasjon om ny Expense-bruker

Siste frist for innsending av påbegynte reiseregninger og allerede opplastet dokumentasjon fra Visma Attach/Employee er lørdag 30.10 kl. 23:59. Etter dette vil alle miste tilgang til sin gamle Expense-brukeren.

Expense-brukere vil deretter i begynnelsen av november få mail om at din rolle er endret, og at du har fått ny tilgang til Expense. Dette betyr at du igjen vil få tilgang til å levere reiserregninger og utlegg igjen.

Med unntak av at man mister tilgang til å levere reiseregninger i en ukes tid vil byttet av lønnssystem ikke medføre andre konsekvenser for mottakere av lønn/utleggsrefusjoner.  

Overgang fra appen Visma Attach til appen Employee

Appen Visma Attach vil være utilgjengelig fra 13.november 2021. Dette vil føre til at kvitteringene lagret på denne appen vil forsvinne, og det vil ikke være mulig å legge disse inn i Expense. Det er derfor viktig at alle sender inn kvitteringer lagret i Attach så snart som mulig, og deretter bruker kun appen Employee.

Siste frist for å legge inn kvitteringer fra Visma Attach er 10. november

 

 

Emne: ,