Har din klubb tatt del i #STOPP-kampanjen?

Publisert 07.11.2021

Norsk idrett står sammen når vi sier #STOPP til rasisme, kjønnshets, homohets og alle andre former for diskriminering. For å tydeliggjøre vårt klare standpunkt har NIF laget en samleside hvor alle organisasjonsledd i norsk idrett kan laste ned #STOPP-materiell til sine digitale flater. Har din klubb tatt pakken i bruk?

Hensikten med siden er at idrettslag, idrettskretser, idrettsråd og særforbund enkelt skal finne viktig informasjon om #STOPP-konseptet og laste ned digitale trykk som kan brukes på alle digitale flater, inkludert i sosiale medier.

Lån av utstyr

– Norges idrettsforbund tilbyr også gratis utlån av trykt materiell for arenadressing, som skal bidra til å synliggjøre norsk idretts standpunkt mot alle former for diskriminering ved gjennomføring av våre arrangementer, skriver NIF på sine nettsier.

Totalt er tre bager med #STOPP-utstyr tilgjengelig for utlån. Hver bag inneholder 2 beachflagg, 2 rollups, 2 seil, 1 midtbaneseil og 10 A4-skilt. Utstyret kan leies gratis mot at det hentes på Ullevaal stadion (Servicetorget). Det er for tungt og for mye utstyr til at det kan sendes, dessverre.

Informasjon om hvordan booke utstyret finner dere her. I utgangspunktet kan man låne det i maks én uke av gangen, og det er kun mulig å booke hele settet (ikke bare én rollup og ett beachflagg, for eksempel).

– Norsk Toppfotball har vist vei gjennom sin «STOPP rasismen»-kampanje i toppfotballen. Nå er tiden moden for å ta stafettpinnen videre og iverksette vårt tydelige standpunkt mot alle former for diskriminering i hele idrettsorganisasjonen. Vi håper materiellet bidrar til en massiv mobilisering fra utøvere, trenere, foreldre, idrettslag, idrettsråd, idrettskretser og særforbund, sier idrettspresident Berit Kjøll.