Se & bli sett i Trondheim

Publisert 02.05.2015
Redigert 27.07.2015

I Trondheim Taekwon-Do Klubb er de over 1600 medlemmer, og den engasjerte gjengen har nå satt seg på kartet som Se & bli sett-klubb.

– Vi ble en Se & bli sett-klubb fordi vi ønsker å vise at vi er en trygg klubb å være en del av. Med Se & bli sett-logoen er det lettere for oss å vise hvilke holdninger vi har når det gjelder idrett og alkohol, nemlig at dette ikke hører sammen. Se & bli sett er et kjempeflott prinsipp, som vi er stolte av å være en del av, forteller Lise Grønnesby i Trodheim Taekwon-Do Klubb.

02.05.2015 +

Verktøy

Verktøykassa til Se & bli sett inneholder nyttige hjelpemidler for å diskutere alkoholbruk i klubben. Brosjyren Alkohol | Kampsport finnes også i en PowerPoint form som er enkel å ta i bruk og passer utmerket til møter med trenere, ledere, eldre utøvere og foresatte.

02.05.2015 ++

PowerPointen kan lastes ned fra http://seogblisett.no/

Har dere et tydelig standpunkt mot bruk av alkohol i forbindelse med klubbaktiviteter? Vis det frem til utøvere, foresatte og lokalsamfunn ved å bli en Se & bli sett-klubb. Les mer og registrer klubben på http://seogblisett.no/