Samarbeid med BeCool/CombatStore.no: Nå lanseres Tusah i Norge

Publisert 04.10.2019
Redigert 10.12.2019

Be Cool AS/CombatStore.no inngikk i sommer samarbeidsavtale med Norges Kampsportforbund. Som en del av samarbeidsavtalen lanserer Be Cool AS/CombatStore.no nå Tusah i Norge.

– Flere utstyrsleverandører skaper mangfold og konkurranse, og samarbeidet om lanseringen av Tusah i Norge vil også komme våre klubber og medlemmer til gode, sier Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

Gir tilbake til fellesskapet

Norges Kampsportforbund har inngått en avtale med merkeinnehaver og distributør av kampsportutstyr Tusah Europe, som omfatter eksklusiv rett til salg av TEs produkter i Norge. Det er denne agenturrettigheten som nå er overdratt eksklusivt til BeCool/CombatStore.no.

–  Norges Kampsportforbund er svært glade for å samarbeide med en så fremoverlent aktør som Be Cool. For oss er det viktig å samarbeide med aktører som deler våre verdier og ønsker å gi tilbake til fellesskapet. Som en del av samarbeidsavtalen mellom Norges Kampsportforbund og BeCool vil 10 % av innkjøpet fra alt salg av Tusah i Norge gå direkte tilbake til kampsportforbundet! Dette gir forbundet igjen mer midler til prioritert aktivitet, forklarer Søvik.

Gleder seg til å lære mer

–  Be Cool AS og CombatStore.no er stolte over å inngå samarbeid med kampsportforbundet og Tusah, og ser frem til å tilegne oss mer kunnskap om WT-taekwondo. Tusah leverer kvalitetsutstyr som dekker behovet for WT-godkjente produkter i Norge, noe som er viktig for oss som en leverandør med fokus på kvalitet, tilgjengelighet og pris. Fra vårt lager i Asker kan vi levere Tusah til hele landet. Vi gleder oss til å lære masse, og til å bli kjent med både utøvere og klubber over hele Norge, sier Kristin R. Bjørndal, daglig leder i Be Cool AS.

PS! Fremover kan du også bli bedre kjent med CombatStore.no og deres produkter på NKF-stevner: CombatStore.no vil ha stand på utvalgte stevner fremover. Følg CombatStore.no på Facebook og Instagram for informasjon om hvilke stevner dette gjelder, og ta turen innom!

Emne: