Velkommen til regionale medlemsmøter

Publisert 18.01.2022
Redigert 19.01.2022

Norges Kampsportforbund gjennomfører nye regionale medlemsmøter digitalt i uke 6 og 7. I oversikten under ser du hvilken dato vi arrangerer møter i din region. Dersom din klubb ikke har mulighet til å delta på møtet i din region, er det mulig å delta på ett av de andre.

Alle møtene avholdes via Zoom. Hovedtema for de regionale medlemsmøtene i denne omgang er samarbeidet mellom Norges Kampsportforbund og Redd Barna.

Norsk idrett inngikk i 2020 et samarbeid med Redd Barna med et ønske om å gjøre barn og unge i idretten trygge på trening, og Norges Kampsportforbund har nå fått et eget kurs skreddersydd for våre klubber.

Økt kunnskap

– Redd Barna har utviklet verktøyet «Trygg på trening» som skal gi de voksne kunnskap om hva de skal og bør se etter for å forebygge og avdekke mulige overgrep mot barn. «Trygg på trening» er et kursopplegg som kan brukes av klubbene. Kurset gir trenere og frivillige i klubben økt kunnskap om seksuelle overgrep mot barn slik at de vet hva de skal gjøre om de er bekymret, sier utviklingskonsulent Ingrid Botslangen Frantzen i Norges Kampsportforbund.

Du kan lese mer om samarbeidet mellom Redd Barna og norsk idrett på NIF sine nettsider.

I tillegg til samarbeidet med Redd Barna vil de regionale medlemsmøtene være anledning til å ta opp praktiske og overordnede temaer som årsmøter og generell klubbutviklinging. Om det er temaer klubber ønsker at skal tas opp kan innspill sendes til post@kampsport.no i forkant av møtene.

Praktisk informasjon

For påmelding klikk på linken på den datoen du vil delta. Påmelding gjøres via minidrett.

Påmeldingsfrist er dagen før de respektive møtene. Møtelink blir sendt ut til alle påmeldte samme dag som møtet.

Vi ser frem til å ønske alle velkommen!