Meld deg på ledersamling for ungdom

Publisert 07.08.2017
Redigert 17.08.2017

Vi inviterer alle medlemmer mellom 15-25 år til ledersamlingen for ungdom i september.

Norges Kampsportforbund har et ønske om å nedsette en ungdomskomite. Hvordan komiteen skal se ut ønsker vi at ungdommene selv skal være med å bestemme. Når det gjelder alder har norsk idrett definert ungdom opp til og med 25 år. Norges Kampsportforbund inviterer derfor nå alle våre medlemmer i aldersgruppen 15-25 år til å dele sine meninger og bidra til å forme innholdet i komiteens arbeid.

I tillegg til å opprette denne ungdomskomiteen ønsker vi å gi alle ungdommer et tilbud om å videreutvikle seg for å ivareta deres interesser og utvikling når det gjelder organisasjonsarbeid.

Alle mellom 15 og 25 år velkommen

Norges Kampsportforbund har utviklet en lederstige som inneholder kurs på ulike nivåer, for de som ønsker å utvikle sine lederegenskaper og påta seg styreverv. Lederkurs for ungdom er det første steget for de som er under 19 år.

Totalt er 76 unge ledere utdannet de siste 4 årene gjennom vårt Lederkurs for ungdom. Vi håper så mange som mulig av disse, samt alle andre unge mellom 15-25 år, vil delta på en ledersamling og workshop for ungdom 8. -10. september 2017. Samlingen sammenfaller med den ordinære ledersamlingen, og varer fra fredag kl. 17:00 til søndag 13:00. Stedet for samlingen er Gardermoen Comfort Hotel Runway.

Gitt at nær 80 unge ledere allerede har deltatt på vårt Lederkurs for ungdom, og vårt store antall medlemmer i alderen 15-25 år, har vi troen på at vi nå kan etablere en komite som kan bistå de ulike seksjonene og forbundsstyret i en rekke saker.

Det kreves ingen forkunnskaper for å delta, men et ønske om å bidra i klubben sitt styre- og/eller aktivitetsarbeid.

Verktøy og kunnskap

Målet med samlingen er å gi ungdommene flere verktøy og mer kunnskap, og gjøre dem rustet til å ta fatt på lederstigen (gult kurs er første steg).

Forbundet dekker overnatting, og kursdeltaker/klubb må selv dekke reisekostnader.

Ved spørsmål kontakt Kristiane Utheim Rygg. Påmeldingsfrist: 25. august.

Påmeldingsskjema

Påmelding - Ledersamling ungdom

Dette er påmeldingsskjema til ledermøtet

    Norges Kampsportforbund ønsker å etablere en ungdomskomite. Dette vil bli diskutert på ledersamlingen. Kunne du tenke deg å sitte i en slik ungdomskomite?
    Trenger du overnatting på hotellet?
  • Please enter a number from 11111111 to 99999999.
  • MM slash DD slash YYYY
  • For alle deltakere under 18 år er navn på foresatte påkrevd.
  • Please enter a number from 11111111 to 99999999.
    For alle deltakere under 18 år er telefonnummer til foresatte påkrevd.