Nytt medlemssystem: Mysoft ikke lenger tilgjengelig

Publisert 09.03.2022

Norges Kampsportforbund lanserte høsten 2021 nytt medlemssystem, i samarbeid med NIF. Da alle klubber nå er overført til det nye systemet vil Mysoft, det tidligere systemet, ikke lenger være tilgjengelig.

All informasjon om overgangen til nytt medlemssystem finner du på denne siden.

Data fortsatt tilgjengelig

Brukere som nå forsøker å logge seg inn i Mysoft vil få feilmelding. Databasen er deaktivert og siden stengt for innlogging.

Mysoft vil i løpet av kort tid overlevere data med både åpne og betalte poster. Klubber vil kunne få tilgang til denne informasjonen ved henvendelse til post(a)kampsport.no.

Brukerveiledninger og -videoer

Om din klubb er i ferd med å ta det nye medlemssystemet i bruk anbefaler NIF å ta en titt på brukerveiledningene på NIFs nettsider, og videoveiledningene på NIFs YouTube-kanal. NIF jobber kontinuerlig med å produsere flere veiledninger i begge typer formater, og eventuelle ønsker om spesifikke veiledninger kan rettes mot imssupport@idrettsforbundet.no.

Support

Om du har behov for bistand i forbindelse med nytt medlemssystem, og ikke finner svar på dine spørsmål via brukerveiledningene ovenfor, kan support kontaktes per epost: imssupport@idrettsforbundet.no. Support kan også treffes på telefon: 21 02 90 90.

Åpningstider for support:
08.00 – 19.00 mandag til torsdag
08.00 – 15.30 fredag