Markedspartner Budosport: Mattespesialist med 40 års bransjeerfaring

Publisert 09.03.2021

Norges Kampsportforbund har signert ny avtale med mattespesialisten Budosport Norge, som har vært en av forbundets markedspartnere siden høsten 2019. – Det er viktig for Norges Kampsportforbund å ha gode markedspartnere, og vi er svært glade for å fortsatt ha Budosport på laget, sier Trond Søvik, generalsekretær i Norges Kampsportforbund.

– Budosport Norge ser fram til fortsatt samarbeid med Norges Kampsportforbund. Som mattespesialist tilbyr vi blant annet Agglorex MMA og judomatter med internasjonale godkjenninger. Vi tilbyr også et stort utvalg flettematter og rullematter, og med vår lange erfaring kan vi bidra med riktig hjelp og informasjon ved valg av matter, forteller Johs Appelman i Budosport Norge.

ALLE PRODUKTER FINNER DU PÅ BUDOSPORT.NO

40 år i bransjen

Budosport-innehaver Johs Appelmann (t.v.) og Dag Jacobsen, sportssjef i Norges Kampsportforbund.

Innehaver Appelman er selv dangradert i både jujutsu og judo, og har dermed god kjennskap til hvor viktig det er at produktene han leverer er av høyeste kvalitet. Gjennom 40 år i bransjen har Budosport levert kvalitetsrike og fornuftig prisede matter til en rekke kampsportklubber og privatpersoner over hele landet.

Budosport er nå også skandinavisk leverandør av Mooto, som har godkjenning fra World Taekwondo. Mooto er for mange internasjonale taekwondo-utøvere kjent for sitt design med WT-godkjente rullematter, et produkt man nå også får kjøpt i Norge gjennom Budosport.

Besøk budosport.no for Norges største utvalg i kampsportmatter, og finn et godt tilbud som passer deg eller din klubb!