Korona: Tar sikte på fysiske stevner i september

Publisert 21.06.2021

Norges Kampsportforbund følger korona-situasjonen fortløpende med tanke på gjennomføring av arrangementer og stevner. – Situasjonen ser per i dag såpass stabil ut at man tar sikte på å gjennomføre fysiske stevner i slutten av september, opplyser Vegard Henriksen, arrangementssjef i Norges Kampsportforbund.

NB! 18. juni annonserte regjereringen videre lettelser. Dette vil medføre at NIF vil justere sine retningslinjer for idrettsaktivitet, noe som igjen medfører endringer i Norges Kampsportforbunds koronaveileder. Revidert koronaveileder vil publiseres på denne siden så snart den foreligger, trolig tidlig i uke 25.

Gitt den nåværende situasjonen med stadig flere vaksinerte, ser Norges Kampsportforbund mulighet for å kunne gjenoppta fysisk stevneaktivitet i løpet av høsten. Per i dag står det flere stevner på terminlisten den siste helgen i september.

– Det å gjenoppta stevneaktiviteten vil selvfølgelig gjøres med størst mulig hensyn til helse og sikkerhet for både utøvere og frivillige, påpeker Henriksen, som opplyser at situasjonen kan endre seg i løpet av sommeren.

– Vi vil derfor foreta en endelig vurdering av hvorvidt stevnene i slutten av september kan arrangeres den første uken i august, opplyser Henriksen.

Spiss formen ved hjelp av e-stevner!   

I løpet av sommeren står flere e-stevner på terminlisten, og alle utøvere oppfordres til å ta del i disse for å forberede seg til de fysiske stevnene som forhåpentligvis kan avholdes denne høsten.

– Vi ser frem til å ønske alle velkommen til fysiske stevner igjen, og oppfordrer alle til å holde seg oppdatert på vår samleside om korona-situasjonen med tanke på endringer eller avlysninger, avslutter Henriksen.