Gratis Masterclas onlinekurs: Fordypingskurs i fysisk trening

Publisert 10.03.2023

Torsdag 11. mai klokken 17:00-21:00 arrangeres det fordypingskurs i fysisk trening. 

Fra nybegynner til elite

For å kunne prestere i kampsport er det ikke nok å være dyktig i kampsport. Man må også ha et høyt fysisk nivå. Derfor har kampsportforbundet laget en fysisk utviklingstrapp som skal hjelpe utøvere til å kunne utvikle seg fra nybegynnere til elitenivå.

Fysisk utvikling er grunnmuren for all type trening, uavhengig av nivå og ambisjoner. Utviklingstrappen er for alle som trener og er i aktivitet under kampsportforbundet, uavhengig av nivå.

Utviklingstrappen er laget slik at alle kan bruke den, og er delt inn i nivåer tilpasset det ambisjonsnivået medlemmene eller klubben måtte ha. Her er det noe for alle,  enten man driver med kampsport for det er gøy eller for de som har store ambisjoner.

Hensikten med kurset er å gi deltakerne :

– Forståelse av utviklingstrappens oppbygning

– Forståelse for hvorfor systematisk fysisk trening er viktig for å prestere optimalt og holde seg skadefri

– Kunnskap om hva som er relevant å planlegge for de ulike etappene

– Verktøy for hvordan utviklingstrappen kan tilpasses og implementeres i egen klubb

– Fordypingskurset bygger på hovedelementene til utviklingstrappen, men dykker dypere inn i detaljer som er viktig for topp/internasjonalt nivå

Onlinekurset kan gjennomføres av alle, men kurset er ment for trenere/utøvere med ambisjoner, som ønsker å satse på nasjonalt og internasjonalt nivå. Kurser krever noe grunnleggende kunnskap (introkurs, trener 1 + trener 2)

Gjennomføring av kurset vil bli registrert som etterutdanning på Trener 1 og 2.

Påmelding og mer info her.