Antidoping Norge: Mulighet for foredrag

Publisert 03.09.2020

Norges Kampsportforbund er Rent Særforbund. I korona-perioden oppfordrer vi derfor alle våre medlemsklubber til å benytte tiden til å gjennomføre bevisstgjørende og kompetansehevende antidoping-tiltak.

Ønsker dere antidoping-foredrag?

ADNO er også i gang med å holde foredrag via nettet. Tilbakemeldingene på dette så langt er svært positive. Vi oppfordrer større og mindre grupper av utøvere, trenere eller ledere som kunne ha behov for et foredrag, til å kontakte ADNO. ADNO tilpasser innhold og form. Ta kontakt med Siri Bynke i ADNO på epost: siri.bynke@antidoping.no

Dopingvarsel-kampanje: Hjelp oss å dele!

ADNO har lanserte tidligere å år en ny kampanje for å øke oppmerksomheten omkring varslingskanalen Dopingvarsel. Varsling og tips har vist seg å være viktig for å avdekke doping de siste årene, og i arbeidet for en ren idrett er det viktig at utøvere, ledere og andre i norsk idrett er klar over at denne tjenesten finnes. Vi oppfordrer alle forbundets klubber til å dele denne kampanjen i egne sosiale medie-kanaler – dette er en fin måte å vise at vi spiller på lag for en ren idrett.

Mer info om kampanjen finner dere her.

Har du gjennomført Ren Utøver?

Vi minner om at e-læringsprogrammet Ren Utøver gir grunnleggende antidopingopplæring. I en tid med lite aktiv idrett er dette en fin anleding for alle utøvere, trenere og tillitsvalgte til å gjennomføre programmet. Sjekk ut Ren Utøver her.