Nyansatt prosjektkonsulent innen klubbutvikling

Publisert 15.09.2023

Norges Kampsportforbund har som tidligere annonsert søkt en person i prosjektstilling som klubbutviklingskonsulent. Vi ønsker Sofie R. S. Nielsen (35) velkommen på laget som vår nye klubbutvikler.

Stillingen er til å begynne med en 1-årig prosjektstilling på 100% heltid.

Om Sofie

Sofie R. S. Nielsen er 35 år gammel og kommer fra Siggerud, utenfor Oslo. Studieårene har hun hovedsakelig tilbragt på Beijing Sports University i Kina hvor hun har en mastergrad i idrettspedagogikk med fordypning i kampsporten wushu. Hun har i tillegg til sin idrettsutdannelse en bachelorgrad i molekylærbiologi fra Universitetet i Bergen, et fag som gir viktig erfaring i å se de små detaljene og finne ut av hvilken funksjon de har i et større system.

– Siden jeg har kommet tilbake fra mitt opphold i Kina, har jeg, siste to årene, jobbet som landslagstrener for taolu-laget i wushu og fått god innsikt i wushu-miljøet i Norge samt toppidrettens systemer og retningslinjer. I tillegg har jeg jobbet som HR-generalist og fått mye er erfaring med organisasjonsprosesser, oppfølging og optimalisering, sier Sofie.

Hvorfor vil du jobbe med klubbutvikling?

– Jeg har en dyp interesse for kampsport og ønsker å se miljøet blomstre i Norge. For å få det til, er det viktig at klubbene har ressursene og rammene på plass for å kunne utvikle seg på best mulig måte. Det er dette jeg håper på å kunne hjelpe klubbene med i min nåværende stilling.

Startfasen vil for Sofie gå med på å sette seg inn i og få en dypere forståelse av rammeverket for norsk idrett, kampsportforbundet og klubbene. Deretter vil målet være å opprette god kontakt med klubbene, slik at man kan tilrettelegge for gode tiltak og interessante aktiviteter i tiden fremover.

 

Har du spørsmål eller innspill rundt klubbutvikling i Norges Kampsportforbund?
Ta kontakt med Sofie på sofie@kampsport.no