WT: Stort internasjonalt e-stevne i mønster

Publisert 11.06.2021

Denne helgen deltar et fullstappet norsk lag i årets Vienna Open Online Poomsae Championships. 
Etter flere gode prestasjoner av norske utøvere i online konkurranser rundes vårsesongen nå av med Vienna Open, som i år arrangeres online. Det er over 600 utøvere påmeldt og flere av verdens beste utøvere stiller i konkurransen.

Stort norsk lag
Landslagstrener Nina Bansal sier at det har vært et mål å få med hele landslaget i internasjonale e-stevner denne våren og Vienna Open har vært et av de store målene for hele laget.

Mønsterlandslaget deltar med følgende utøvere
– Jonas Loe
– Andy Nguyen
– Thea Andrine S. Tandberg
– Anette Nilsen
– Kristine Ulfsnes
– Rikke Heggedal
– Ayla Bonsak
– Nina BansalI tillegg deltar Embla Sviggum og Jan Helge Mehren for sine respektive klubber.

Høyt nivå
Det er store klasser og kampen om medaljer er hard da det er mange gode utøvere med fra alle nasjoner. Det blir veldig spennende og jeg har tro på noen medaljemuligheter og ikke minst finaleplasseringer, sier landslagstrener Bansal.Resten av laget som ikke deltar skal delta på et annet stevne i juli slik at alle har konkurrert minst en gang online denne terminen.

Vienna Open kan man følge gjennom helgen på YouTube-kanalen til Wiener Taekwondo Verband.


God prestasjon i WT Online Open Challenge

Jens Grambo deltok i forrige uke i World Taekwondo sin Online Open Challenge for juniorer og kadatter. Han gikk med små marginer ikke videre til neste runde, men viste bra framgang etter en liten skadeperiode! Jens ble 4. beste europeer som er utrolig bra, sier landslagstrener Bansal.