WT: Sterke norske resultater i G1 Polish Open

Publisert 14.09.2021

De unge norske landslagsutøverne imponerte i nok et G1-stevne, og fortsetter å samle rankingpoeng til fremtidig OL-kvalifisering.

Norge deltok med flere klubb og landslagsutøvere i Warszawa, og nok en gang stod de unge talentene Mari Romundset Nilsen (17) og Kristian Storsul Borgen (18) for medaljesankingen blant de norske landslagsutøverne.

Fornøyd med den norske innsatsen

Landslagsutøver Eliza Frazier Haugen, som for tiden er ute med skade, var med til Warszawa som en av coachene for det norske laget. Hun kunne fortelle om flere gode innledende kamper for de norske utøverne Randi Dyngeland, Sebastian Thune og Milos Pilipovic, men at de ikke nådde helt opp til kamp om medaljene.

Kristian Storsul Borgen fra Ski Taekwondo Klubb gikk tre solide kamper og vant sin andre medalje i et G1-stevne denne høsten, etter at han tok gull i Tallinn Open. Mari Romundset Nilsen fra Aure Kampsportklubb stod for det beste norske resultatet med et sterkt sølv, etter fire sterke kamper og finaletap mot Tyskland.

– Norge har nå vunnet fem internasjonale G1-medaljer i de to siste stevnene, avslutter Frazier Haugen.

Følg de norske landslagsutøverne på vår instagram-konto kampsportlandslagene:

PS: Amna Moghal og Amina Hammich fra Grorud Taekwondo Klubb vant også hver sine bronsemedaljer i juniorklassene under Polish Open.